Eigenlijk was het de bedoeling geweest om voor het eind van de afgelopen week nog een paar blogposts te schrijven, maar na een vliegende start waarin ik in drie dagen tijd bijna 30 kilometer liep en me eindelijk weer eens normaal voelde, was dat helaas van korte duur en ben ik sinds donderdagmiddag weer erg moe en trillerig, dus verplicht rustig aan.

Vandaar dus ook het weekoverzicht een dag later, wat op zich niet eens zo heel onlogisch is, aangezien de meeste bloggers die aan weekoverzichten doen, deze op maandag plaatsen, maar ik ben nu eenmaal eigenwijs en doe dingen graag op mijn eigen manier. 🙂

maandag 20 maart

Het regende flink, dus heb ik me binnen op wat nuttige bezigheden gestort. De administratie bijwerken, wat op de computer uitzoeken en vervolgens moest mijn make-up collectie eraan geloven en heb ik heel wat weggedaan. Veel make-up die veel te oud was en daarnaast ook lipsticks die eigenlijk nét niet mijn kleur waren en andere producten die ik niet zo’n succes vond, maar bleef gebruiken omdat ik het zonde vind om het weg te gooien.

Make-up uitmesten

dinsdag 21 maart

Zo’n dag dat je wakker wordt en denkt: Ik voel me eindelijk weer eens echt fit!! Dat vroeg om een lange wandeling en dus liep ik met Bas naar de kinderboerderij aan de andere kant van de stad om dieren te spotten. Helaas was er niet veel bijzonders te zien, maar het werd wel een wandeling goed voor zo’n 9 kilometer.

Verder droeg ik een nieuwe H&M blouse (confession, ik heb bijna alleen heren-overhemden omdat ik dames-bloesjes meestal stom en veel te kort vind) en omdat ik zoveel make-up had weggedaan, vond ik dat ik wel wat nieuws mocht. 🙂 Vooral de highlighter is direct tot favoriet gebombardeerd. Hij is van Benefit en eigenlijk heb ik de tip te danken aan Menura

Outfit met mijn favoriete jack

Nieuwe make-up

woensdag 22 maart

Nu ik me zo goed voelde, durfde ik het wel aan om weer eens ergens anders te gaan lopen. Ik stak met Bas over naar Woudrichem en maakte daar een wandeling door de uiterwaarden en vervolgens af te sluiten met een rondje vesting en even bijkomen bij de ijssalon, terwijl ze even verderop aan het filmen waren voor Dokter Tinus. Ondanks dat ik dat na vijf seizoenen inmiddels wel gewend ben en zelf ook kort heb gefigureerd voor de serie, blijft het grappig.

Restaurant De Stroming in Woudrichem

Strandje bij Woudrichem

donderdag 23 maart

Na een bezoekje aan de huisarts, alweer op pad. Ondanks dat ik me had voorgenomen niet zo’n eind te lopen vandaag, werd het toch weer 8 km. We liepen dit keer een route door de Haarwijk. ‘s Middags merkte ik al dat ik erg moe werd, maar ‘s avonds toch gezellig uit eten geweest met Martin, bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Na het eten was ik nog net op tijd om de laatste flard van de zonsondergang vast te leggen.

Mooie avond in Woudrichem

vrijdag 24 maart

Niet zo’n beste dag. Veel moe, dus rust. Een korte wandeling met Bas en ‘s middags naar het Piazza Center gefietst voor een boodschap. Ergens baalde ik ook best wel. Zo’n gevoel dat je even mag snuffelen aan je oude leventje en je het dan weer wordt afgepakt. Al moet ik aan de andere kant ook wel blijven inzien dat het al veel beter is dan het is geweest, maar na twee maanden zou iedereen wat ongeduldig worden…

Krullenbol

Molly!

zaterdag 25 maart

Een mooie zonnige dag waarbij het de bedoeling was om wat door de stad rond te struinen omdat er een evenement genaamd LEFF georganiseerd was. Helaas weer erg moe, dus het hele plan afgeblazen. Uiteindelijk nog wel met de pont overgestoken naar Woudrichem om koffie te drinken bij de ijssalon, om zo’n anderhalf uur later thuis weer in slaap te vallen.

Het is me in elk geval wel gelukt om een vrolijke selfie te maken met mijn favoriete zonnebril en op de terugweg van de pont naar huis, spotte ik deze grappige HEMA-taxi in de vorm van een oude Eend. Blijven leuke wagentjes!

Selfie met zonnebril

Lelijk Eendje van HEMA in de stad

zondag 26 maart

Ondanks dat ik eigenlijk wel had gehoopt (lees: verwacht) dat ik na twee dagen vermoeidheid en verplicht wat extra rust me weer net zo fit zou voelen als aan ‘t begin van de week, bleek dat helaas een illusie. Desondanks heb ik wel Bas van z’n wintervacht ontdaan en ben ik later nog een rondje met hem gaan lopen over de wal, waarbij hij een poosje lekker mocht rennen op het pleintje wat je op de achtergrond van de foto ziet. De rest van de dag bracht ik door met slapen, bank hangen, Poldark kijken en een maaltijdsalade naar binnen werken.

Bas op een boomstam

Meer zien? Volg me op Instagram!