Het boekje is nog steeds niet uit, dus vandaag weer een serie nieuwe vragen en antwoorden op mijn blog. Deze keer lees je onder andere of ik weleens ergens spijt van heb, wie mijn jeugdliefde was en hoe andere mensen mijn huis zouden omschrijven. Veel leesplezier!

559. Heb je dingen op voorraad die je zelf nooit eet of drinkt?

Frisdrank. Ik ben een paar jaar geleden gestopt met het drinken van frisdrank. Iets als een sapje drink ik af en toe wel, maar drankjes zoals cola, 7 up en sinas heb ik al jaren niet meer gedronken. Ik heb wel altijd blikjes in huis voor eventuele visite.

560. Leg je jezelf zelfverzonnen regels op?

Oh yeah, all the time. The life of a perfectionist is a hard life. :-) Soms kom ik vast te zitten ergens in, om vervolgens te ontdekken dat ik mezelf weer eens allerlei regels en wetten heb opgelegd die eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Met m’n blog heb ik daar ook nogal een handje van.

561. Heb je ergens spijt van?

Nope. Ik heb het al vaker gezegd: Spijt is een zinloze emotie. Je kunt dingen toch niet terug draaien en zelfs verkeerde keuzes blijken vaak een belangrijke levensles te zijn.

562. Wat is je favoriete tekenfilm?

Ik heb al in geen jaren meer tekenfilms gezien, maar vroeger was ik er gek op. Iets als Ducktales was zeker wel één van mijn favorieten! En nog wel meer waarvan ik de naam vergeten ben.

563. Wat zou je aan je kind willen meegeven?

Ik heb geen kinderen (ben er niet bepaald dol op), maar als ik er wel één zou hebben, zou ik hem/haar meegeven dat respect hebben belangrijk is en daarnaast ook een flinke portie doorzettingsvermogen. Dat je praktisch alles kunt bereiken, als je er maar voor de volle honderd procent voor gaat.

564. Welk boek sloeg je onlangs met een diepe zucht dicht?

Ik heb al in geen maanden meer een boek aangeraakt, géén idee dus.

565. Zou je weer terug willen naar een leven zonder internet?

Nope! Ik vind het toch wel erg makkelijk!

566. Wanneer heb je voor het laatst een kleurplaat ingekleurd?

Zo, dat is er Eén in de categorie totaal zinloze vragen. Op de kleuterschool denk ik?

567. Wie was je jeugdliefde?

Ik heb volgens mij niet echt een jeugdliefde gehad voor zover ik me herinner…

568. Voor wie heb je het laatst ballonnen opgeblazen?

Aha, er zijn nog meer vragen in de categorie ‘totaal zinloos’. Ik heb écht geen idee.

569. Hoe zouden anderen jouw huis omschrijven?

Wanneer ik iemand op bezoek krijgt die mijn huis nog niet eerder heeft gezien (wat overigens niet zo heel vaak gebeurt), krijg ik vrijwel altijd te horen dat ze vinden dat ik leuk woon en een gezellig interieur heb. Dus dat zal de omschrijving zijn: Gezellig. :-)

570. Met wie haal je het liefst herinneringen op?

Geen specifieke voorkeur.

571. Hoeveel uur per dag breng je achter een scherm door?

Dat verschilt. Op dagen dat het niet echt lonkt om naar buiten te gaan of wanneer ik ergens mee bezig ben op de computer, kan dat zomaar aardig optellen. Een echte tv-kijker ben ik niet, dus daar besteed ik dan weer niet zoveel tijd aan.

572. Verzwijg je weleens aankopen voor je partner?

Ik heb geen partner, dus niet nodig. :-)

Had jij een jeugdliefde?