Ik heb ergens zo’n concept staan met een aantal vaste blogonderwerpen. Aangezien ik een beetje van die vaste onderdelen af wil en meer freestyle wil bloggen, heb ik al maandenlang niet meer naar dat bestand gekeken.

Afgelopen weekend kwam ik hem weer tegen en deed spontaan toch weer een idee op voor een nieuwe post. Die Back in Time serie is tenslotte best grappig. Ik vind het zelf ook altijd leuk om jeugdfoto’s van anderen te zien.

Vandaag laat ik een foto zien waarvan ik niet meer precies weet wanneer hij is genomen. Ik moet een jaar of 15 zijn geweest en was toen volop aan het paardrijden. Zover ik weet, heb ik paarden altijd al leuk gevonden, wanneer ik begon met rijden weet ik niet eens meer. Het was er gewoon.

Begonnen op een grote pony en later dus het echte werk. Ik deed ook een paar keer mee aan dressuurwedstrijden en had later ook een eigen paard. Dat is overigens niet het beestje wat je op deze foto ziet. Ik was hier met een dressuurwedstrijd bezig toen het paard besloot dat het tijd was voor de gekke vijf minuten. :-) Ach, het leverde wel een leuke actiefoto op. :-)

Paardrijden