Eigenlijk zou ik het schrijven van de Loving Lately artikelen gewoon in mijn agenda moeten zetten. Laatste dag van de maand: Check! Want ik vergeet ze meestal gewoon, terwijl ik het juist wel een leuk item vind om te schrijven. Een korte zoekopdracht op m’n blog levert als resultaat op dat de laatste dateert van november 2016 en daarvoor april 2016. Dat moet anders!

Gegeten

Vooral in de eerste maand dat ik ziek was, at ik heel veel biefstuk. Ik heb altijd het gevoel dat het eten van biefstuk me kracht geeft. Zeker als ik ziek ben, voel ik me daarna net wat minder slap. Of dat echt zo werkt of dat het gewoon een placebo-effect is weet ik niet. Ik had ‘t er pas over met m’n vader en die blijkt exact hetzelfde te ervaren, maar die is niet zo’n biefstuk-fanaat als ik, dus misschien niet erg objectief. 🙂 Een andere opvallende eetgewoonte van de afgelopen tijd, is dat ik ladingen rijstwafels verstouwde. Waar die interesse opeens vandaan kwam weet ik niet.

Gedragen

Ik heb het, zonder dat het gepland was, gepresteerd om twee maanden lang uitsluitend zwarte broeken te dragen. Nu draag ik altijd wel vaak zwart, maar over het algemeen wissel ik toch wel wat meer af. Ik had gewoon écht geen zin in iets anders.

Verder draag ik de laatste tijd vaker bloesjes. De grap is overigens dat ik meer heren-overhemden in de kast heb hangen dan dames-bloesjes, omdat deze laatste op borsthoogte vaak te strak zijn en ook vaak te kort naar m’n zin. Om het over ‘snoezige’ printjes of rare stofjes nog maar niet te hebben. Ik kocht onlangs een bordeauxrode en legergroene bij H&M die ik beide al verschillende keren gedragen heb en die uitstekend bij mijn kledingstijl passen.

Tot slot merk ik dat de huidige trendkleur legergroen me sowieso wel bevalt. Ik dacht eigenlijk dat die kleur mij niet stond, maar dat blijkt mee te vallen en ik heb inmiddels al een aantal leuke kledingstukken in deze tint. Past perfect bij mijn doorgaans wat meer stoere kledingstijl!

Outfit op het strand

Gedaan

Het is pas sinds een kleine twee weken dat er sprake is van dingen doen. Daarvoor heb ik ruim anderhalve maand voornamelijk binnen gezeten. Ik liep elke dag met Bas, maar een wandeling van 3 kilometer was het hoogst haalbare. Inmiddels loop ik weer lange afstanden en ondanks dat ik daar soms wel eens een wat minder goede dag door heb, neem ik het maar voor lief. Echt dingen ondernemen of naar evenementen gaan heb ik ook niet gedaan. Wel ben ik een paar keer uit eten geweest wat minstens zo gezellig is als één of ander feestje.

Gelezen

Ik heb de bibliotheek al maanden niet van binnen gezien en ook tijdschriften zijn er momenteel niet te vinden in huize Dammers. Het enige wat ik lees, is dus op de computer of m’n telefoon. Ik vog via RSS wel een klein handjevol blogs en een aantal IT-sites, dus er is altijd wel iets om over te lezen. Oh en niet te vergeten lees ik de Metro natuurlijk! Ik heb een hekel aan kranten omdat er meestal alleen maar narigheid in te lezen valt, maar Metro vind ik een leuk krantje. Vooral omdat er ook andere verhalen in staan, mooie en leuke dingen.

Gewenst

Als ‘t goed is, ga ik aankomende zomer met m’n vader een weekje naar Cornwall (Engeland). Het lijkt me geweldig om deze locatie te bezoeken en volop te fotograferen. Er zijn nog geen concrete plannen gemaakt (ik ga me eerdaags eens bezighouden met het uitzoeken van vervoer/verblijf), maar ik denk wel dat het er echt van gaat komen. Iets om naar uit te kijken dus!

De sprookjesachtige foto hieronder is gemaakt door Chris Barnard, die dus het voorrecht heeft in deze regio te wonen. Verder heb ik momenteel eigenlijk geen wensen. Mijn herstel zit eindelijk in de lift, ook psychisch en qua angst gaat het boven verwachting en als ik ergens heel trots op ben, is het wel op mijn eigen kracht: Luctor et emergo! Ik worstel en kom boven.

Foto door Chris Barnard

Gekocht

Behalve de twee bloesjes van H&M waar ik bij onderdeel ‘gedragen’ al over schreef, kocht ik ook een nieuwe krultang, waarvan je hier mijn review kunt lezen. Verder kocht ik donderdag dit leuke bloesje bij een boetiekje in de stad en wat nieuwe make-up die je hier voorbij zag komen. Ik vond dat ik mezelf wel een beetje in de watten mocht leggen, na zoveel ellende (lang ziek zijn).

Geluisterd

Ik schreef in dit artikel al, dat de muziek waarnaar ik de laatste tijd luister, duidelijk weer een andere wending heeft genomen. Weer meer richting alternative rock, vaak met een rauw randje. Zeker in combinatie met mijn nieuwe, spotgoedkope maar steengoede KZ Ate oordopjes, is dat echt genieten. Huidige favorieten zijn onder meer ook deze, deze en deze. Niet de meest vrolijke muziek, maar zo voelde ik me dus ook niet. 🙂

Gekeken

Films of series heb ik niet gekeken, wel veel foto’s van Aidan Turner (acteur) op een Facebook-groep waar ik sinds kort lid van ben. 🙂 Niks mis mee, sowieso doet hij me denken aan iemand die ik persoonlijk ken… Verder heb ik niet zoveel bijzonders gezien. De laatste tijd gaat de tv weer wat vaker aan, maar veel vermeldenswaardigs komt er niet voorbij.

Geliefd

lente! ♡ rijstwafels ♡ citroenwater ♡ eindelijk weer lange einden wandelen ♡ Metro ♡ biefstuk ♡ Aidan Turner ♡ tomatensap ♡ bloesjes ♡ legergroen ♡ de zachte vacht van Bas nu ik hem weer getrimd heb ♡ bloesem ♡ meer zin om te bloggen ♡ lammetjes ♡ m’n HEMA zonnebril ♡ Benefit Girl meets Pearl highlighter ♡ kiwi’s ♡ nieuwe muziek op Spotify ♡ pretzels ♡ dit nieuwe nummer

Wat is het leukste wat jij de afgelopen maand hebt meegemaakt?