Ik heb een behoorlijk goede week achter de rug met de nodige wandelingen en een fietstocht op zondag en maakte ook heel wat foto’s, waarvan er uiteindelijk iets minder dan 70 overbleven. Die ik dan weer moest uitfilteren tot ergens tussen de 10 en 15 voor deze blogpost. :-) Wat een klus… Anyway, ik ben allang blij dat het nu echt een stuk beter met me gaat.

Ik heb al even geen last meer gehad van een ‘raar’ hoofd, duizeligheid en trillende handjes lijken alleen nog om de hoek te komen bij flinke stress en het enige waaraan ik duidelijk merk dat ik er nog niet helemaal ben, is dat ik meer slaap nodig heb en sneller/vaker moe ben dan normaal. Nu in elk geval verder met het weekoverzicht.

maandag 27 maart

Echt veel bijzonders heb ik niet gedaan op deze dag. ‘s Avonds ben ik nog wel even op de fiets gesprongen voor een rondje over Vuren en maakte onderweg wat foto’s van de zonsondergang, waarvan ik de onderste twee het meest de moeite waard vond. Met name de eerste, misschien juist wel omdat het weer eens wat anders is dan de doorsnee zonsondergang foto.

dinsdag 28 maart

Inmiddels durf ik het wel weer aan om de stad uit te gaan om te wandelen of fietsen. Dus ging ik weer eens een middag naar Leerdam met Bas, Zoals vrij gebruikelijk is geworden, haalde ik een broodje bij de bakker voor mezelf en een zakje kluifjes voor Bas en aten we die buiten op. Meestal ga ik aan het haventje zitten, maar tijdens mijn laatste Leerdam sessie in december, had ik een houten steiger ergens onderaan de dijk gevonden die ik nog veel leuker vind!

woensdag 29 maart

Ik haalde mijn hair chalk weer eens tevoorschijn en maakte wat puntjes van mijn haren rood en paars. Op deze manier vind ik het leuk, want als ik het zat ben, was ik het er gewoon weer uit. Het enige nadeel aan haarkrijt is, dat je haar er enorm stug van wordt! Verder deed ik weinig.

Selfie met nieuwe jurk

donderdag 30 maart

Ook donderdag maakte ik niet veel mee. Ik voelde me de hele dag moe, maar heb toch wel een aantal dingen gedaan. ‘s Avonds kwam zoals altijd op donderdag mijn Martin langs en gingen we een hapje eten. Tegen tienen ging hij weer op huis aan en ik direct m’n mandje in om als een blok in slaap te vallen. Ik was best moe.

Lingehaven

vrijdag 31 maart

Duidelijk niet mijn dag. Weer erg moe en hangerig en daarnaast een aantal lullige ongelukjes. Zo kreeg ik een brandwondje op m’n hoofd van m’n nieuwe krultang en toen ik ‘s middags met de fiets naar het strand wilde, bleef ik bij het opstappen achter de trapper haken en viel ik met fiets en al om. Gelukkig geen verwondingen, alleen wat blauwe plekken. Maar wel ontzettend knullig. Alsnog naar het strand gefietst, waar ik een poosje heb gezeten. Gewoon even helemaal niets.

Outfit op het strand

zaterdag 1 april

Tijdens een wandeling met Bas een hond gespot die aan een lantaarnpaal vast zat. Een man verderop, wist te vertellen dat ie er al zeker een uur zat. Na een poosje dubben wat wijsheid was, besloot ik de hond los te maken en naar het politiebureau te brengen, alles wees erop dat het dier was achtergelaten.

Net toen ik een paar meter onderweg was met de hond, was de baas terecht. Gelukkig maar! Al hoop ik wel dat ze haar hond de volgende keer niet weer ruim een uur lang aan een veel te kort stukje lijn vastzet!

Lieve Border Collie

zondag 2 april

Ik voelde me weer wat fitter en het was mooi weer, dus tijd voor een fietstocht! Ik had de vorige dag bij Slot Loevestein willen wandelen, maar dat achterwege gelaten omdat het weer te wensen overliet.

Op zondag vaart er geen pont, dus besloot ik erheen te fietsen. Ik reed uiteindelijk 31.5 km en genoot van het mooie weer en de mooie omgeving. De foto met gouden gloed maakte ik ‘s avonds in de stad, tijdens een blokje om met Bas.

Meer zien? Volg me op Instagram!