Zo, het is wel iets anders weer dan vorige week zondag. Toen zat ik rond de tijd dat ik nu met een vest aan achter de computer zit, nog ergens midden in de Biesbosch op de fiets en was ik uiteindelijk pas om half negen thuis. In een korte fietsbroek en een shirtje. De afgelopen week heb ik sowieso ook niet zoveel foto’s gemaakt, maar wel redelijk wat afstanden gelopen.

maandag 10 april

Even wat rustiger aan gedaan, nadat ik de dag ervoor de hele middag en een deel van de avond onderweg was geweest met de fiets. Ik wandelde wat met Bas en deed een paar boodschappen, maar foto’s maakte ik niet.

dinsdag 11 april

Nadat ik zondag mijn fietsrecord haf verbroken met een rit van 70 kilometer, verbrak ik dinsdag ook mijn record wat betreft langste wandeling aan één stuk met een tocht van 17 kilometer. Onderweg maakte ik de eerste twee foto’s. Ik vind zelf die van de nieuwsgierige beestjes heel grappig. ‘s Avonds liep ik nog een stukje en legde daarbij de kleurenpracht boven de rivier vast.

woensdag 12 april

Een rustige dag zonder vermeldenswaardige gebeurtenissen en ook zonder foto’s. :-)

donderdag 13 april

Ik liep met Bas naar Arkel en ging met de trein weer terug. Aanvankelijk was ik van plan ook terug te lopen, maar nadat ik na 4 kilometer opeens weer last kreeg van dezelfde duizeligheid waar ik bijna anderhalve maand mee rondgelopen heb en dat niet echt weg wilde gaan, leek het me verstandiger om met de trein terug te gaan. Uiteindelijk was het toch nog een wandeling van ruim 10 kilometer. Onderweg maakte ik onderstaande twee foto’s.

vrijdag 14 april

Ik geef het niet graag toe, maar misschien heb ik wat te gek gedaan, ik merk duidelijk dat ik vanaf donderdag weer veel vermoeider was. ‘s Morgens had ik om half 9 al een afspraak bij de psych en ‘s middags dronk ik koffie bij Espressobar Hugo met m’n moeder, die ik sinds begin februari niet meer had gezien.

zaterdag 15 april

Ik vond het weer niks lekker en voelde me ook niet heel erg fit. Wel een paar stukjes gelopen met Bas en de stad in geweest, waar ik bij Spar bagels spotte, die ik vervolgens met veel smaak opat. Plakje kaas, wat schijfjes komkommer en radijs ertussen en genieten maar! Tijdens een loopje ‘s avonds, spotte ik de mooie lucht met zonnestralen door de wolken.

zondag 16 april

Eerste Paasdag, al is daar hier niets van te merken. :-) Ik at bij de lunch wel een gekookt eitje, maar dat doe ik weleens vaker. Ik ben sowieso grotendeels binnen geweest, omdat ik het koud vond. Gelijk maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat achterstallige ‘klusjes’ te doen, zoals wat huishoudelijke dingen en nieuwe veters in m’n sneakers. Nog knap lastig om dat echt netjes te doen, zonder gedraaide of ongelijke veters…

Veters strikken

Hoe was jouw week?