Vorige week heb ik geen Weekly Snaps geschreven. Ik had het te druk met fietsen om aan mijn blog toe te komen. In deze blogpost zie je dus ook een aantal foto’s van vorige week, naast wat plaatjes plus tekst van afgelopen week. Ik heb de nodige wandel- en fietskilometers gemaakt, ondanks dat het echte lenteweer nog altijd niet wil doorzetten, dus me prima vermaakt!

maandag 24 april

Mijn haar zat leuk en m’n make-up was ook best goed gelukt, dus maar eens geprobeerd om een aardige selfie te maken. Ondanks dat je me nooit zal horen zeggen dat ik mezelf er leuk uit vind zien, vind ik in elk geval deze momentopname best leuk gelukt. Een echte lente-look!

Golvend haar

donderdag 27 april

Koningsdag was niet de zonovergoten dag waar iedereen op gehoopt had. Zelf heb ik eigenlijk vrij weinig uitgevoerd. Een rondje met m’n camera door de stad gelopen, (maar achteraf bijna alles weggegooid omdat ik een hekel heb aan ‘drukke’ foto’s). Verder een beetje op de bank gehangen omdat ik moe was.

‘s Avonds met Martin naar de feesttent in Nieuwendijk wat me eerlijk gezegd wat tegenviel. Het bier smaakte prima, maar de muziek was kut en ik verveelde me vrij snel. Om half 1 werd ik ook nog eens slaperig, dus ik was blij toen ik om half 2 lekker in m’n bedje lag.

Tijd voor een bakkie

zaterdag 29 april

Martin had voorgesteld om te gaan fietsen (wat we in de warmere maanden van het jaar vaker doen), en we reden via de dijk naar Leerdam, met een uitstapje naar de Orchideeën-route bij Heukelum. Een wandelroute door een soort bos, die niet zo geschikt bleek te zijn voor de fiets, maar dat maakte het juist wel avontuurlijk!. Erg mooie omgeving. Ga ik zeker nog eens heen!

Rondje struinen bij Heukelum

zondag 30 april

De hele week was al heerlijk weer voorspeld, dus ik had me helemaal ingesteld op een middag fietsen, totdat ik ontdekte dat we te maken hadden met windkracht 5. Fietsen heb ik uiteindelijk toch gedaan (als ik iets in m’n kop heb, dan moet ‘t gebeuren), maar verder dan een rondje van 25 km ben ik niet gegaan. Verder viel me op dat mijn haar toch al redelijk lang lijkt.

Van voren lijkt het minder lang, omdat het rond geknipt is en de voorste plukken dus korter zijn dan wat er op mijn rug hangt. Ik wil nog altijd echt lang haar, maar mijn haargroei blijft al jaren op deze lengte steken, waar ik niet zo blij mee ben.

maandag 1 mei

Altijd leuk als het begin van de maand gelijk valt met het begin van de week. Ik deed weinig op deze eerste mei, maar maakte wel foto’s van nieuwe aanwinsten op beauty-gebied, die toevallig genoeg qua kleuren erg bij elkaar passen.

In deze blogpost kon je al lezen dat ik zo zachtjes aan alle palettes van I Heart Make-up aan het verzamelen ben en deze twee zijn dus nieuw in mijn collectie. Ik heb er inmiddels al tien! En ja, ik gebruik ze allemaal. De make-up kwasten zijn van Real Techniques. Ik heb al meer kwasten van dit merk en ben daar erg over te spreken.

woensdag 3 mei

IN de blogpost van zaterdag zag je al een foto van mijn fiets voorbij komen op het strandje bij Vuren, bij ondergaande zon. Onderstaande foto maakte ik op dezelfde plek, rond dezelfde tijd.

Zonsondergang bij Vuren

zaterdag 6 mei

Prachtig weer, dus dat vroeg natuurlijk om een lange fietstocht. Ook dit keer weer met Martin op pad en we reden over de dijk via Woudrichem naar Wijk en Aalburg. We zijn zelfs nog bij het oude huis van oma gaan kijken, waar ik een praatje maakte met haar oude buurvrouw, die toevallig net buiten liep. Vervolgens via de polder en door natuurgebied het Pompveld, weer terug. Goed voor 61 km. Daarnaast liep ik ook nog eens 10 km. Ik ben dus weinig thuis geweest!

zondag 7 mei

Mijn maatje uit ‘t Westland kwam weer eens op visite en als het weer een beetje meewerkt, gaan we altijd wel ergens heen. Omdat ik toch al plannen had om eens bij de oude steenfabriek in Vuren te gaan kijken, zijn we daar naartoe gelopen, inclusief een stop bij Fort Vuren, wat ook erg leuk was. Morgen schrijf ik hier nog een aparte blogpost over, met meer foto’s. Bij thuiskomst bleken we een wandeling van 17 kilometer te hebben gemaakt!

Wat heb jij de afgelopen weken zoal meegemaakt?