Waarom ook eigenlijk niet: Een weekoverzicht van vórige week, terwijl de week erop ook al over de helft is. :-) Ik heb momenteel heel weinig met regelmaat als het gaat om ‘first world problems’ zoals bloggen of steevast elke dag een foto plaatsen op Instagram, op een vaste tijd. Dus vandaar dat je dit keer dus ook een weekoverzicht voorgeschoteld krijgt op donderdag. :-)

woensdag 10 mei

Maandag en dinsdag maakte ik geen foto’s en deed ik ook weinig bijzonders, woensdag maakte ik deze romantische selfie waarbij ik een nieuw off-shoulder bloesje van H&M draag in een mooie kleur die ergens tussen roze en rood in ligt.

Dromerige selfie

donderdag 11 mei

Je zult altijd zien dat te weinig slaap gevolgd wordt door een drukke dag. ‘s Morgens moest ik al om acht uur bij de huisarts zijn, vervolgens had ik om 1 uur een afspraak bij de psych en ben ik de rest van de middag ook niet echt veel thuis geweest door onder meer wat boodschappen die nog gedaan moesten worden. ‘s Avonds kwam zoals altijd Martin weer naar Gorkum. We hebben een hapje gegeten bij Istanbul en daarna met een heerlijke koffie afgesloten bij HEMA.

Koffie bij HEMA

vrijdag 12 mei

Inmiddels is het er weer uit gewassen, maar ik heb twee weken met roze en lila pastelkleurtjes in de onderlaag van mijn haar rondgelopen dankzij de L’Oréal Colorista washout crème. Ik heb er nog wat van over en ga dit zeker nog eens doen. Ik vind het leuk en subtiel! Verder wandelde ik ruim 10 kilometer met Bas en zette het ‘boemeltje’ weer eens op de foto.

zaterdag 13 mei

Met Martin naar IKEA in Breda. Ondanks dat er dit keer niet veel te zien was omdat zo’n beetje de helft van de winkel was afgeschermd wegens verbouwingen, was het toch leuk. Een stukje verderop zat een woonboulevard waar ook de MediaMarkt gevestigd was en daar probeerde ik voor het eerst van m’n leven een VR-bril uit, behoorlijk gaaf! Al kreeg ik er hoofdpijn van doordat mijn ogen toch net even anders werken. Eenmaal weer thuis raakte ik tijdens een snel boodschapje bij de supermarkt compleet doorweekt tijdens een plensbui. Niet grappig!

Tot zover dus….. vorige week! :-)