Op dinsdagavond toch nog even een weekoverzicht van vorige week. Gewoon omdat het kan! In de afgelopen week liet ik een nieuwe tattoo zetten, maakte ik heel wat kilometers te voet en met de fiets, genoot ik van mooi weer en ging ik kijken bij de Open Havendag.

maandag 15 mei

Ik maakte een wandeling van iets meer dan 11 km met Bas en maakte daarbij de onderstaande foto. Verder deed ik niet zoveel bijzonders.

Mooie natuur in Gorinchem

dinsdag 16 mei

Ook dinsdag heb ik weer een eind gelopen samen met mijn kleine witte vriend. We liepen via een onlangs ontdekt paadje naar Arkel en gingen met de trein weer terug. Eigenlijk had ik nog genoeg energie over om ook weer terug naar Gorkum te lopen, maar ik had verwondingen opgelopen aan mijn benen en wilde voorkomen dat het nog pijnlijker zou worden. Ook liet ik de tattoo zetten waarover ik in deze blogpost al schreef. Ook de foto zag je daar al voorbij komen.

woensdag 17 mei

Het was bloedheet en dus ging ik een stuk fietsen. Dat was best wel warm, maar ook lekker. Ik ontdekte weer eens een nieuw weggetje en maakte bij thuiskomst de selfie waarop je kunt zien hoe rood mijn hoofd wordt als ik het flink warm heb. Ik was niet verbrand van de zon, het is puur van de inspanning en de warmte. :-)

vrijdag 19 mei

Niet zoveel bijzonders gedaan, wel even langs de fietsenmaker om een afspraak te maken voor mijn geliefde bike. De achterband moet vervangen (weinig profiel) en de ketting en versnellingen even nagekeken. Ik kocht ook een paar nieuwe fietshandschoentjes omdat de oude nogal versleten zijn. Ik vind ze heel erg mooi, alleen wel erg jammer dat ik na een halfuurtje rijden zere handen krijg. Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt met fietshandschoentjes dus balen!

Nieuwe fietshandschoentjes

zaterdag 20 mei

Ik had veel te kort geslapen en was daardoor humeurig en moe. Uiteindelijk toch ‘s middags maar even bij de Open Havendag gaan kijken, Martin was ook van de partij en maakte deze foto. Verder maakte ik eigenlijk alleen foto’s met m’n camera, die ik nog steeds moet bewerken.

Fotograferen

zondag 21 mei

Ik gooide mijn foundation weg en besloot deze nooit meer te gebruiken. Ik vind mijn gezicht gewoon niet mooi met foundation. Iets wat ik wel steeds leuker begin te vinden, is contouring. Eerst durfde ik het niet zo omdat ik het toch een stuk slechter zie dan iemand anders en dus ook eventuele foutjes eerder over het hoofd zie, maar veel filmpjes kijken en oefenen, werkt goed!

Tijdens een fietstochtje eind van de middag maakte ik een foto van de berm vol margrieten. Vorig jaar heb ik daar nog met de camera tussen gezeten, misschien doe ik dat nog wel een keer.