Ben ik iets vergeten zondag? En gisteren? Ja hoor, het weekoverzicht is weer twee dagen te laat, maar dat krijg je vanzelf als je inmiddels bijna buiten leeft. Ondanks dat ik tijdens de extreem warme dagen verplicht rust heb gehouden qua fietsen (al kon ik het gister toch niet laten), ben ik toch veel buiten en geniet van het mooie weer. Nu een terugblik op vorige week!

maandag 22 mei

De week begon en eindigde met mooi weer. Bas lijkt wat meer last van de warmte te hebben dan eerst, dus lange wandelingen zaten er helaas niet in. Ik heb een paar plekken bij de Lingehaven ontdekt waar ik tegenwoordig graag zit.

Eén ervan is op de houten steiger onderaan. Lekker met m’n voeten in het water en kijken naar bootjes en eendjes die langs komen. ‘s Middags fietste ik ook nog een rondje over Woudrichem.

De Lingehaven

dinsdag 23 mei

Ik was een beetje hangerig, dus echt heel veel heb ik niet gedaan. Het begin van de week was ik sowieso niet echt fit. Ik heb elke dag gefietst, maar soms met tegenzin omdat ik vond dat ik moest.

Soms kwam halverwege de energie terug, maar soms was ik blij als ik weer thuis was. Ik had in elk geval mijn hangmat weer in ere hersteld en daar inmiddels alweer veel in gelegen en zelfs verschillende keren in geslapen. Geen nacht hoor, gewoon een gestolen middagdutje.

Lekker in m’n hangmatje

woensdag 24 mei

Ook woensdag voelde ik me nog steeds niet helemaal fit, al leek dat in de loop van de middag bij te trekken. Ik liep uiteindelijk toch bijna 9 km en ‘s avonds stapte ik op de fiets voor wat ik dacht dat een kort rondje zou worden en reed uiteindelijk 30 km, inclusief dit ‘raceparcours’ in de buurt bij Slot Loevestein. Daar moest ik natuurlijk even los gaan. Ik haalde de 40 km/pu. Lekker!

Onderweg…

donderdag 25 mei

Donderdag tijdens een rondje met Bas, bedacht ik dat ik vandaag eens naar Utrecht zou rijden. Ik schreef daar deze blogpost al over, maar had nog twee foto’s die ik daar niet geplaatst heb. Naast Den Bosch, is Utrecht mijn tweede favoriete Nederlandse stad. Met steden als Amsterdam en Rotterdam waar de meesten mee weg lopen, heb ik dan weer helemaal niks. 🙂 Ik reed in elk geval 83 km en heb onderweg maar één keer een pauze gehouden van nog geen 20 minuten.

vrijdag 26 mei

Een bloedhete dag, dus een wat lager tempo, al was het ook net zo’n dag dat ik op verschillende plekken in de stad moest zijn voor boodschappen, waar ik dus ook mee naar huis moest zeulen in de hitte. 🙂

Eind van de middag ook nog op de fiets gestapt, maar ondanks dat ik me best fit voelde, waren mijn spieren duidelijk niet helemaal hersteld van de lange rit de dag ervoor en ik had het benauwd. Verder maakte ik onderstaande foto waarop duidelijk te zien is dat ik al een aardig kleurtje heb opgedaan door de zon.

Zomer selfie

zaterdag 27 mei

Weer een hete dag, dus rustig aan. Chillen in m’n hangmatje, op de steiger zitten met Bas en niet al te veel inspanning. ‘s Avonds had ik zin om mezelf te trakteren op een geitenkaas-salade bij De Beren, met een fruitbiertje, wat ik van mezelf mocht, in plaats van een nagerecht. Afvallen gaat nog steeds goed, inmiddels 5.5 kg kwijt in 7 weken, maar ik wil wel consequent blijven!

zondag 28 mei

Ik ging met Bas naar Slot Loevestein, waar een Scottish Day op de planning stond. Ik had er iets meer van verwacht, maar desondanks wel leuk om te zien. Vervolgens ook nog wat over het strand en door het water gelopen en genoten van het mooie weer.

Heb jij het een beetje koel kunnen houden?