In het weekoverzicht van afgelopen week, zag je al wat foto’s voorbij komen van de nieuwe auto van Martin. Eigenlijk ben ik zelf inmiddels bijna net zo gek op die auto als hij, want als ik maar even de kans krijg om mee te rijden, zit ik al op de bijrijdersstoel.

Op de dag dat hij de auto opgehaald had, heb ik er meteen wat foto’s van gemaakt en tijdens een tochtje van afgelopen week, ook in de prachtige Biesbosch nog wat plaatjes geschoten. Allemaal met iPhone overigens, de accu’s van m’n spiegelreflex waren leeg, maar dat komt nog wel eens.

Beetje Cabrio in de Biesbosch

Zonsondergang in de deur

Behalve dat het al heel tof is om in een auto met open dak rond te rijden, was het ook nog eens flink genieten van de omgeving. De altijd prachtige Biesbosch met een mooie zonnegloed van wat niet veel later een prachtige zonsondergang werd. Bij een grote waterplas (weet niet hoe ik het anders moet noemen), de auto stil gezet, een poosje eruit geweest en meer foto’s gemaakt.

Ik kwam vervolgens op het idee om op een wat alternatieve manier de nabije brug over te gaan, namelijk langs de buitenkant van de reling. Halverwege liet ik me op een lager gelegen brugpijler zakken.

Dat soort gekke en niet altijd risicoloze acties, ga ik steeds leuker vinden. Het leven is al voorspelbaar genoeg, je moet het zelf een beetje spannend maken! Dat leverde overigens ook een gave foto op, die ik op social media postte met het commentaar “I do my own stunts”.

Ik op een brugpijler

Dat was dus een leuke avond. Vervolgens bij ‘t Oude Stadthuys hier in Gorinchem nog afgesloten met een lekkere latte macchiato. Om half elf ‘s avonds, maar dat boeit me niet. Ik drink tegenwoordig koffie op de gekste tijden. Onlangs zelfs nog om één uur ‘s nachts. Koffie is koffie.

Ik heb de Biesbosch overigens wel vaker in de avonduren gezien, maar toch blijft het mooi. De combinatie van mooie natuur en een mooie zonsondergang, is altijd goed en verveelt nooit. Ik heb dan ook heel wat foto’s gemaakt, al blijft er bij mij na selectie nog niet de helft over. 🙂

Mooi in de Biesbosch

Kom jij ook weleens in de Biesbosch?