Nog even en ik ga er een gewoonte van maken om het weekoverzicht op woensdag de volgende week te doen. Ach, er staat nogal nergens dat het niet mag en ik hou er nu eenmaal van om de uitzondering op de regel te zijn. Op deze manier blijf ik toch nog een beetje bloggen, want verder is het, eerlijk is eerlijk, nog altijd niet veel soeps de laatste tijd. Ik heb even andere prioriteiten.

maandag 5 juni

Tweede Pinksterdag. Dit soort dagen heb ik dus echt een hekel aan, Een ritje naar Prinsenbeek bood enige afleiding. Martin vroeg of ik mee wilde naar een oldtimer-dag en aangezien ik mezelf wel autoliefhebber kan noemen, had ik daar wel oren naar.

Helaas bleken er meer vrachtwagens en tractoren te staan die niet eens in de categorie oldtimer vielen, maar die paar échte oldtimers die er stonden, zaten wel leuke exemplaren tussen, zoals ook deze.

De foto aan het strand maakte ik aan het eind van de middag. Ik was onrustig en had iets nodig om me te kalmeren. Een poosje op het strand zitten helpt me daar over het algemeen best goed bij, zo ook dit keer. Dat ik deze foto kon maken, was een bonus.

dinsdag 6 juni

Het was de hele dag al slecht weer en wat doe je dan als je op een gegeven moment zo’n enorme energie-boost hebt, waardoor je spontaan drang krijgt om te fietsen… Gewoon gaan dus. Ik heb uiteindelijk 5 kwartier in de stromende regen rondgereden en als je dan eenmaal door de eerste nattigheid heen bent, vond ik het ergens nog best lekker ook. Voorwaarde is overigens wel dat het niet koud is. Thuis wachtte een hete douche en droge kleren.

Natgeregend tijdens fietstochtje!

woensdag 7 juni

Woensdag maakte ik geen foto’s, het was nog altijd regenachtig weer en ik was bezig met andere dingen. Eind van de middag nog wel een rondje op de fiets gereden, maar mijn achterwiel slipte meerdere keren over afgewaaide takken en ik werd in m’n oog gestoken, wat een brandende pijn opleverde. Ik heb er een tijdje mee doorgereden, maar uiteindelijk toch huiswaarts gekeerd omdat het me beter leek zo snel mogelijk met water te spoelen en wat oogdruppels erin te doen.

donderdag 8 juni

Ook donderdag maakte ik geen foto’s. Ik had om acht uur ‘s morgens een afspraak bij de huisarts en vervolgens moest ik om 14:10 uur bij de tandarts in Wijk en Aalburg zijn. Verder deed ik een paar boodschapjes en ‘s avonds kwam Martin langs, zoals altijd op donderdag. Een volle maar prima dag wat mij betreft, met een loop-afstand van bijna 14 kilometer.

vrijdag 9 juni

Na twee shitty weather dagen, scheen opeens mijn geliefde zonnetje weer en dus ben ik aardig wat uurtjes buiten geweest. Om te wandelen, maar ook met Bas een poos op mijn inmiddels favoriete plek op de steiger langs de Lingehaven gezeten. Waar ik trouwens nog een minder prettige ontmoeting had met een man van één van de boten die daar aangemeerd liggen.

Ik had 2 kapjes van mijn ronde AH-brood meegenomen om aan de eenden te geven. Dat brood was al zeker een halfuur op, toen ik besloot huiswaarts te gaan, maar ik werd tegengehouden door een meneer die met geheven vingertje in mijn persoonlijke ruimte kwam staan om me even te laten weten dat eenden voeren echt in en in slecht was. Ook hallo. Bemoei je lekker even met je boot of zo? 🙂 Sommige mensen weten blijkbaar niet wat normaal communiceren is.

Lekker relaxen aan het water

zaterdag 10 juni

Een leuke dag met prachtig weer. Martin had een nieuwe auto gekocht, een Beetle Cabrio. En ik was de eerste die erin mee mocht rijden. We hebben een eindje door de Biesbosch getoerd en ik vond ‘t geweldig om in zo’n cabrio mee te rijden. Onderweg ook de nodige foto’s gemaakt (gewoon met m’n iPhone), waaronder deze.

De selfie maakte ik onderweg, dat kun je wel zien aan m’n wilde haar, en dan had ik zelfs nog een staart in! De luchtballon spotte ik later boven de stad en tot slot een foto met mijn huidige ‘arm candy’. De brede RVS armband had ik onlangs via AliExpress besteld en ik vind hem echt geweldig mooi. De overige (smalle) armbandjes komen van Pand50.

zondag 11 juni

Lekker rustig aan gedaan. Verschillende keren gewandeld met Bas en een rondje gefietst, maar ik had last van benauwdheid door de warmte, dus niet al te ver geweest. Tijdens het lopen met Bas maakte ik onderstaande foto’s. Mini-wolkjes boven de Grote Toren en alweer een oldtimer. De MG-club kwam voorbij en ik kon nog net de laatste op de foto zetten.

Heb jij een beetje genoten de afgelopen week?