Zo, weer vierentwintig zit er inmiddels ook weer op. Nog even en het is….. Nee, nog even niet aan denken. De echte zomer moet zelfs nog beginnen (al zou je vanwege de hoge temperaturen toch anders denken) dus woorden als Winter en Kerstmis wil ik dus voorlopig niet horen!

Anyways, ondanks dat mijn week aanvankelijk rustig leek te beginnen, kan ik uiteindelijk toch terugkijken op een behoorlijk volle week en heb ik ook veel foto’s gemaakt. Het was dit keer dan ook best een klus om daar de leukste uit te zoeken! Veel kijk- en leesplezier dus!

dinsdag 13 juni

Ik sla maandag even over, want ondanks dat ik amper thuis ben geweest die dag, heb ik ook geen foto’s gemaakt. Dinsdag maakte ik om te beginnen deze selfie, die ik eigenlijk best leuk vind. Het voordeel van afvallen, is dat dat ook in mijn gezicht duidelijk te zien is en ik er ook minder moeite mee krijg om mezelf op foto’s terug te zien.

Verder heb ik over dinsdag niet zoveel te melden, behalve dan dat ik wederom amper thuis ben geweest, een eind met Bas heb gelopen en ‘s avonds naar Sleeuwijk fietste voor een briefing voor de avondvierdaagse die daar deze week plaatsvindt en waarvoor ik twee dagen ben ingedeeld als verkeersregelaar. Het weer werkt in elk geval mee, dus dat is al leuk meegenomen!

Happy

woensdag 14 juni

Overdag deed ik niet zoveel bijzonders, op boodschappen en op de steiger hangen na. Toen ik in de HEMA liep, werd ik aangezien voor één van de medewerkers. “Je leek er echt op!” Daaruit kan ik concluderen dat ik óf een typisch HEMA-hoofd heb, of dat de combi paardenstaart en poloshirt oogt alsof je bij een bedrijf hoort. :-)

‘s Avonds belde Martin of ik zin had om nog een eindje te toeren met zijn nieuwe auto en zoals je in deze blogpost al kon lezen, had ik daar wel oren naar en maakte ik onderweg de nodige foto’s. De brug-foto van mijzelf zag je ook al in dat artikel voorbij komen, maar ik vind ‘m zo stoer, dat hij hier ook nog wel een plekje verdient. De pianotoetsen op de motorkap van een auto spotte ik in Leerdam, evenals de bootjes. Tot slot een sunset-foto gemaakt in de Biesbosch.

donderdag 15 juni

Ik moest in alle vroegte (voor mijn doen) naar Rotterdam, voor het jaarlijkse controle-bezoekje in het Eramus MC. Echt vervelend vind ik dat niet overigens, behalve het feit dat ik een halve dag onderweg ben voor vijf minuten binnen bij de specialist. Maar ik heb geen vervelend gevoel bij het ziekenhuis zelf, zoals ik dat hier in Gorinchem wel heb.

Ik was door een perfecte trein-aansluiting overigens zelfs nog iets voor één uur weer thuis, dus viel al met al niet tegen. Op de terugweg scoorde ik op het station in Rotterdam overigens nog even snel een Starbucks-koffie (in de buurt van Gorinchem zit er geen één, waarschijnlijk is die in Rotterdam de dichtstbijzijnde) en maakte een foto van een vertrekkende trein.

zaterdag 17 juni

Ondanks dat ik vrijdag toch wel wat dingen heb gedaan, ben ik de hele dag vreselijk moe geweest en was ik niet vooruit te branden. Foto’s maakte ik niet. Ondanks dat ik de laatste tijd een heel goed ritme heb, was dat opeens verdwenen. Ik at te weinig, sliep te weinig en probeerde dat met veel koffie te compenseren, wat eigenlijk ook weer niet werkt. :-)

Zaterdag voelde ik me gelukkig fitter, ik trok mijn nieuwe shirtje van The Sting aan en ging ‘s middags met Martin fietsen, wat uiteindelijk een rit van bijna 35 kilometer werd. Het was warm, maar nog goed te doen op te fiets. We reden over Sleeuwijk, Uppel, Uitwijk en Woudrichem.

zondag 18 juni

Of ik zondag al plannen had, appte m’n maatje uit het Westland. Mijn antwoord was nee, dus kwam hij weer eens een middagje langs. We staken met de pont en het voetveer over naar Slot Loevestein. Bij het kasteel zelf zijn we niet geweest, wel wat rondgelopen bij het strand, waar ik gelijk mijn sandaaltjes uittrok om in het water te gaan. Ik had het zó warm!

Al met al een prima weekje, best druk, maar ook leuk. Véél buiten, weinig thuis. Top!

Hoe was jouw week?