Vorige week heb ik het weekoverzicht overgeslagen, maar nadat ik tot de ontdekking kwam dat ik in de afgelopen week amper foto’s heb gemaakt, toch ook nog maar een kleine terugblik naar de week ervoor. In totaal elf foto’s verdeeld over twee weken, dus nog altijd niet echt veel.

maandag 19 juni

Doordat het de afgelopen dagen wel bijna herfst leek, zou je haast vergeten dat de week ervoor warm en zonovergoten was. Ik ging voor het eerst in heel wat jaren weer eens naar het strand en heb genoten van zon en veel zwemmen. Deze foto maakte ik vanaf het strand. Dat die vrouw en haar zoontje erop staan is toeval, maar ik vind het de foto wel iets meer karakter geven.

Op het strand

dinsdag 20 juni

Nog meer zon en zomer. Genieten! Ik bracht behoorlijk wat tijd door in mijn hangmatje, voorzien van een flinke voorraad koel water en natuurlijk de nodige zonnebrand. Het zomerse armbandje om mijn pols is van AliExpress en viel die dag door de brievenbus, dus gelijk omgedaan. ‘s Avonds fietste ik naar Sleeuwijk om als verkeersregelaar te werken tijdens de avondvierdaagse.

woensdag 21 juni

Ik had de smaak te pakken en ging woensdag ook weer zwemmen, al ging ik dit keer wel naar een ander strandje waar het wat minder druk was en waar ook minder steentjes en schelpen lagen waar ik mijn voeten aan kon bezeren. ‘s Avonds ging ik met Martin weer een eindje toeren in zijn cabrio en maakte ik deze foto van een wat verscholen zonsondergang in de Biesbosch.

Mooie lucht boven de Biesbosch

donderdag 22 juni

Niet zo heel veel bijzonders over deze dag te melden. Wel was het nog altijd heerlijk weer en daar genoot mijn kleine molletje, zoals ik Molly soms noem, ook volop van. Afgelopen zaterdag (1 juli) werd ze overigens achttien jaar. En nog altijd gezond!

Molly geniet op de tuinbank

zondag 25 juni

Ik besloot weer eens voor rode lipstick te gaan. Ondanks dat ik vaak hoor dat het me goed staat en ik het daar zelf ook wel mee eens ben, draag ik het niet vaak omdat ik het al snel ‘te veel make-up’ vind en me er ongemakkelijk bij voel. En ook omdat ik bang ben dat ik eventuele foutjes over het hoofd zie omdat ik slechte ogen heb.

Rode lipstick

maandag 26 juni

Maandag was de leukste dag van de week. Ondanks dat ik het niet zo gepland had, maakte ik een wandeling van 16 kilometer met Bas. Via een omweg naar Arkel en ook weer lopend terug naar huis. Het was lekker weer, maar niet te warm. Het grootste deel liepen we ook over paadjes langs het water en niet over de weg.

‘s Avonds belde Martin of ik zin had om een eindje met de cabrio te gaan toeren en ergens wat te eten. We belandden uiteindelijk bij een leuk restaurantje genaamd Lekkerr in Schoonhoven. Niet goedkoop, maar erg goed eten en leuke bediening. Ik koos voor een geitenkaassalade en probeerde voor het eerst van m’n leven Irish Coffee, wat erg goed beviel!

donderdag 29 juni

De rest van de week maakte ik niet veel mee. Ik wandelde geen noemenswaardige afstanden meer, mede omdat Bas de laatste tijd vaak geen zin heeft om te lopen en fietsen heb ik maar één keer gedaan en dat was ook niet zo’n succes.

Alsof ik elastiek in m’n benen had. Ik heb wel de bestelde fietshandschoentjes kunnen uitproberen en die bevallen goed. Blij dat ik nu eindelijk weer een paar heb die goed zitten en ook niet na een tijdje pijn gaan doen.

Tijd om te fietsen!