Ondanks dat ik de rest van de week niet geblogd heb (het begint al gewoon te worden), toch maar een weekoverzichtje plaatsen. De afgelopen week was eigenlijk best wel prima, alleen het weekend was kut.

Ik heb in elk geval best veel foto’s gemaakt. Overigens vergeet ik steeds te melden dat ik onlangs de reacties heb uitgeschakeld. Ik kreeg bijna nooit meer comments op mijn blog en vind dat dan zo stom staan, dus dan de reageermogelijkheid maar weg.

maandag 3 juli

Zo’n beetje de hele dag buiten geweest. Veel gewandeld, wat boodschappen gedaan en in en om huis gerommeld. En onderstaande foto gemaakt die ik best ermee door vind kunnen. Ik vind hem in elk geval ‘goed genoeg’ om als nieuwe profielfoto op social media in te stellen. Het legergroene hemdje had ik net nieuw en ik was al een tijd op zoek geweest naar zoiets.

Stoere selfie

dinsdag 4 juli

Lekker rustig aan gedaan en hier en daar ook wat foto’s gemaakt. de foto van het Dalempoortje vind ik zelf erg geslaagd. Ik was bij Kruidvat geweest en had daar gekeken naar een nieuw soort lipstick, maar de tester was nogal smerig en de substantie bleek erg plakkerig.

Natuurlijk zijn er dan net geen tissues om je handen schoon te maken, dus ben ik met dit horrorscenario op mijn hand naar huis gelopen. 🙂 Ook een poosje op de steiger gezeten met Bas, mijn schoenen kunnen wel een poetsbeurt gebruiken… ‘s Avonds ben ik nog gaan fietsen.

woensdag 5 juli

Lekker gelopen met Bas en de rest van de dag weinig bijzonders gedaan. ‘s Avonds vroeg Martin of ik zin had om nog een stukje met de cabrio te gaan rijden en hebben we over de dijk richting Waardenburg gereden en langs de andere kant weer terug. Bij Haaften zijn we beneden aan de dijk wezen kijken waar ik onderstaande foto maakte. Die eronder is op de dijk gemaakt.

donderdag 6 juli

Ik had ‘s middags een afspraak bij de psych, wat voorlopig de laatste is omdat ook dit niet blijkt te werken, waar ik van baal. ‘s Avonds kwam Martin langs zoals altijd op donderdag en hebben we wat gegeten. Op de terugweg maakte ik deze foto van een dreigende lucht boven de Lingehaven. Er hing op dat moment wel meer boven mijn hoofd, maar dat wist ik toen nog niet.

Korenbrug, Gorinchem

vrijdag 7 juli

Ondanks dat de dag prima begon, gebeurde er ‘s middags iets waardoor ik erg uit m’n doen raakte. Om m’n verhaal kwijt te kunnen, belde ik Martin, die aanbood naar Gorkum te komen.

We zijn een stuk met de auto gaan rijden en hebben in de Biesbosch gewandeld, waarbij we een verlaten huis tegenkwamen wat erg gaaf was. Een urbex-plek bezoeken stond al langere tijd op mijn wensenlijstje, dus dat kan ik nu afstrepen. Al smaakte dit wel naar meer!

zaterdag 8 juli

Ik had afgesproken naar het Hippiefestival te zullen gaan, maar de timing was slecht. Ik voelde me nog net zo beroerd als de dag ervoor, dus zat daar met enorm veel tegenzin en een ongelukkig gevoel.

Na lang dubben uiteindelijk wel de outfit aangetrokken die ik al van tevoren had bedacht, maar ik voelde me net een clown en had ‘t gevoel dat iedereen naar me keek. ‘s Morgens vroeg al iemand of ik ziek was. Ik nam Bas mee en die bleek het wel leuk te vinden. 🙂

zondag 9 juli

Gelukkig beter geslapen, maar nog altijd voelde ik me naar en verdrietig en lichamelijk miste de stress zijn uitwerking ook niet. Ik kreeg dezelfde klachten als tijdens mijn zenuwinzinking eerder dit jaar.

Toch ging ik ‘s middags fietsen, en lag binnen 5 minuten al bijna op de motorkap van een auto. Vrij snel weer naar huis dus, om het ‘s avonds nog een keer te proberen. Dat ging gelukkig wel iets beter en leverde sowieso onderstaande twee foto’s op.