Toch maar weer een weekoverzicht, ondanks dat dat momenteel de enige vorm van blogpost is die ik nog online zet, maar ik heb twee items die ik voor deze week wil publiceren, dus dit keer valt er echt wat meer te lezen dan de afgelopen tijd. Ik heb in elk geval best veel foto’s gemaakt in de vorige week en het was dan ook nog best een klus om dit aantal terug te brengen tot meer hapklare brokken voor mijn blog.

maandag 17 juli

Bas lag zo lekker te dutten in z’n plaid, dat ik er wel een foto van moest maken, Overdag heb ik weinig gedaan, omdat ik me nog steeds niet goed voelde en door gevolgen van stress, weer hele dagen duizelig was.

‘s Avonds stapte ik op de fiets voor m’n dagelijkse racerondje en zag ik een fietspad wat ik niet kende en kwam In Hardinxveld uit. Omdat ik geen zin had om recht-toe-recht-aan weer terug te rijden, heb ik de toeristische route over Giessenburg gepakt en maakte daar de foto van de huizen die zo mooi in het water weerspiegelen.

dinsdag 18 juli

Het beloofde een mooie zomerdag te worden en ik ging weer eens een middag kajakken. Dit keer ging Martin mee, omdat hij vakantie heeft. Ik geef er de voorkeur aan om in m’n eentje te gaan, maar soms iemand mee is ook wel weer gezellig natuurlijk. Bas was er natuurlijk ook bij.

woensdag 19 juli

Nadat ik me dinsdag best oké had gevoeld, was woensdag weer een waardeloze dag en heb ik veel tijd op de bank doorgebracht. ‘s Avonds toch eruit geweest. Eindje met de auto gereden met Martin en een bezoekje aan Kinderdijk gebracht. Helaas was ‘t vrij laat (tegen tienen) toen we daar waren en bewolkt, waardoor het lastig was om echt mooie foto’s te maken. Ik maakte thuis coffee-to-go voor onderweg.

donderdag 20 juli

Eigenlijk was donderdag nog beroerder. Best gek, dat je denkt dat je aardig de oude bent en dat het dan nog even slechter wordt. Ik kreeg gelukkig wel leuke post. Een kettinkje en een telefoon-hoesje die ik besteld had bij Shizzie en die als cadeautjes verpakt uit de enveloppe kwamen.

Leuk ingepakte post

vrijdag 21 juli

Alle energie die ik 2 weken lang tekort kwam, leek er vrijdag uit te komen. Ik voelde me goed, ging met Bas naar Leerdam en heb de hele middag gelopen. Uiteindelijk goed voor iets meer dan 12 km.

Eenmaal thuis at ik iets en sprong daarna op de fiets voor mijn racerondje, wat dit keer een tochtje van zo’n 25 km werd. Geen enorm eind, wel als je het op hoge snelheid aflegt. Ik twitterde de selfie met de tekst “Beastmode activated.” Ik voelde me echt heel energiek!

zaterdag 22 juli

Ik voelde me minder energiek dan vrijdag, maar toch leek dat het startsein te zijn geweest voor betere dagen en minder duizeligheid. Het werd tijd na twee weken. ‘s Middags over Werkendam gefietst en daar deze hertjes tegengekomen die mijn telefoon blijkbaar erg interessant vonden.

Leuke hertjes

zondag 23 juli

Ik wandelde een flink eind met Bas, klom tegen de vestingwal op en rende een keer of tien heen en weer over het strand, met mijn energy-level zat het redelijk goed. ‘s Avonds deed ik twee keer een poging om mijn fietsrondje te voltooien maar dat was geen succes. De eerste keer heb ik een kwartier moeten schuilen voor een hoosbui, de tweede keer had ik veel last van spiegelend wegdek en natte remmen, waardoor ze niet goed werken, wat niet zo handig is als je hard rijdt.

Ondanks dat ik me het grootste deel van de week qua gezondheid niet al te best heb gevoeld, toch best een afwisselende week gehad en aardig wat foto’s gemaakt.