De dinsdag beginnen met het weekoverzicht van vorige week. Doen we gewoon. Ik had het écht weer een keer op tijd willen doen, maar ik ben de laatste tijd vaker weg dan thuis en dan komt ‘t bloggen er dus ook niet echt van. Ik heb de afgelopen week weer aardig wat kilometers afgelegd te voet en per fiets, Bas z’n verjaardag gevierd en we zijn een dag naar Zeeland geweest.

maandag 7 augustus

Met Bas via de Merwedebrug naar Woudrichem gelopen. Goed voor een ruime dertien kilometer, het was lekker weer. ‘s Avonds moest er natuurlijk nog gefietst worden, waarbij ik de tweede foto maakte, ergens in de polder. Ondanks dat mijn standaard racerondje maar iets van 10 kilometer is, reed ik nu ruim het dubbele, maar wel in hetzelfde tempo als anders.

dinsdag 8 augustus

Niks bijzonders gedaan. ‘s Avonds was er een kleurrijke lucht te zien, maar het lukte me niet echt om een plek te vinden waar deze helemaal tot z’n recht kwam. Onderstaande foto kwam nog het dichtst in de buurt bij wat ik in gedachten had. Dit is overigens de Haarstraat, in Gorinchem dus.

Mooie lucht boven de Haarstraat

woensdag 9 augustus

Ook geen bijzondere dag eigenlijk. Deze mooie choker kwam met de post (besteld op AliExpress voor het wereldbedrag van één euro en tien cent) en ‘s avonds tijdens m’n fietsrondje ontdekte ik dat het kasteeltje in Schelluinen vanaf de achterkant beter zichtbaar is dan vanaf de voorzijde.

donderdag 10 augustus

Bas was jarig en inmiddels veertien jaar. Hoe ouder hij wordt, hoe dankbaarder ik ben voor elke verjaardag die hij mee mag maken. Ik verwende hem met kluiven en ander lekkers en had twee cijferballonnen gekocht om een foto mee te maken.

‘s Avonds gingen we, zoals echt traditie is op z’n verjaardag, een pannenkoek eten bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Bas krijgt dan een eigen pannenkoek. De andere twee foto’s maakte ik op de Rijkswal in Woudrichem.

vrijdag 11 augustus

Met mijn HEMA NS Dagkaart een dagje naar Veere en Middelburg in Zeeland, samen met Bas. Aangezien ik daar nog een aparte post over schrijf, in dit overzicht maar één foto die ik vanuit de trein maakte. Het was een leuke maar ook heel lange dag! 14 uur onderweg geweest.

Uitgestrekt landschap

zaterdag 12 augustus

Even rustig aan gedaan, want ik was toch wel moe van de vorige dag. We hadden sowieso 20 km gelopen en ondanks dat ik best wat gewend ben qua lopen, leg ik zo’n afstand toch ook niet dagelijks af. Ik deed wat boodschappen, scoorde mijn favoriete cappuccino bij HEMA en hing veel op de bank. Even niks doen is ook weleens lekker. :-) Het spotlght-terras spotte ik in de stad.

zondag 13 augustus

Nog steeds niet helemaal uitgerust, wel wat meer gedaan. Wat korte wandelingetjes met Bas (het was tenslotte mooi weer) en uiteindelijk ook nog een fietsrondje van 25 km afgelegd, waarbij ik het grootste deel met een gemiddelde snelheid van rond de 30 km/pu reed. Gek genoeg krijg ik van fietsen vaak juist weer heel veel energie.