Geloof dat ik mijn blog de laatste tijd een beetje verwaarloosd heb. Ik weet waardoor dat komt. Ik ben ten eerste veel van huis geweest. Daarnaast vind ik schrijven al een poosje niet zo leuk. Schrijven op m’n blog niet, columns helemaal niet. Ergens best zonde, want mijn blog is toch wel een beetje mijn kindje waar ik al 15 jaar voor zorg.

De komende tijd gaan er sowieso dingen veranderen waardoor ik hoop dat de zin in het bloggen terug zal keren. Om te beginnen is de zomer inmiddels wel op zijn retour en komen we in een periode waarin ik minder vaak buiten ben en me binnen zal moeten vermaken.

Dan ligt bloggen voor de hand. Daarnaast loop ik al maanden rond met plannen om mijn baantje als columnist aan de wilgen te hangen en ben ik momenteel bezig met wat knopen doorhakken op dat punt.

Maar, nu eerst een weekoverzicht van 3 weken. Ik heb 144 foto’s gemaakt in die periode en dat moet dus uitgedund worden voor deze blogpost. Wát een kluif! Mocht je niet van grote blogposts met veel foto’s houden: gauw weg klikken dan.

Heb je wel zin in een terugblik op drie weken? Lekker blijven hangen! :-) Overigens vat ik de foto’s nu per week samen in plaats van per dag. Verwerkt én kijkt makkelijker denk ik. O ja: Je kunt alle foto’s aanklikken voor een groter formaat. Enjoy!

Week 33: 14 t/m 20 augustus

Maandag naar m’n achternichtje om m’n wimpers en wenkbrauwen bij te werken. Ziet er weer netjes uit toch? ‘s Avonds fietste ik door de polder, waarbij ik de molen op de foto zette. Het was ook de week van het zomerfeest, maar ondanks dat ik wel veel in de stad ben geweest, heb ik niet op het plein gestaan. Programma sprak me niet aan en had geen zin in drukte.

Donderdag ging ik met vrienden bowlen. Ik had de minste punten van allemaal, maar kan prima tegen m’n verlies en het was erg gezellig. Ik ontdekte een rare en pijnlijke wond in mijn nek waarvan ik nog steeds niet weet hoe ik eraan kwam. Liep dagen rond met een grote pleister.

Vrijdag zette ik het restant van het Timmerdorp-vuur op de foto en maakte er een tekstje bij van één van mijn huidige favoriete nummers. Ik kocht nieuwe make-up en deed mijn haar weer eens in een knot. Dat was dus week 33 in vogelvlucht…

Week 34: 21 t/m 27 augustus

In deze week maakte ik belachelijk veel foto’s. Belachelijk móóie foto’s ook, als ik dat van mezelf mag zeggen. Ik maak waarschijnlijk nog 2 aparte posts over de uitstapjes naar Dordrecht en landgoed Mariënwaerdt, plus een lange fietstocht. Heb ik gelijk weer wat ‘vulling’ voor mijn blog.

In die week ging ik maandag naar Beesd, wandelen bij landgoed Mariënwaerdt. Ik ben hier vaker geweest en heb er ook vaker over geschreven, maar het blijft een heerlijke plek waar ik niets liever doe dan rondstruinen en de ene na de andere foto maken. De eerste 3 zijn een voorproefje voor de aparte blogpost die hier nog over volgt.

Dinsdag ging ik met iemand die ik via Instagram ken, naar Dordrecht. Wandelen, foto’s maken, terrasje. Was een gezellige middag met lekkere koffie en lekker weer! Ook woensdag had ik weer plannen: Met Martin naar de verlichting in Oudendijk.

Vrijdag naar Leerdam en ‘s avonds fietsen. Zaterdag maakte ik onverwachts een héél lange fietstocht via onder meer Dussen en Heusden. Tot slot stapte ik zondag wéér op de fiets voor een rit, met stop bij m’n moeder en een ritje door het Almbos op de terugweg. Hoezo druk!

Week 35: 28 augustus t/m 3 september

Zowel maandag als dinsdagavond met Martin op pad. Hij dacht waarschijnlijk ook: De zomer loopt op zijn eind, nu moet ik ervan profiteren zolang ik nog met open dak kan rijden! Maandag reden we naar Hoofddorp en Abbenes, met stop bij de Loosdrechtse plassen waar ik foto 2 en 3 maakte. Eerder had ik tijdens een wandeling met Bas koffie gehaald.

Ook dinsdagavond weer met de auto op pad. Nu naar Den Bosch, met een stop bij de Crobsche Waard in Haaften, waar ik foto 4 en 5 maakte. In Den Bosch op een terras genoten van koffie met een Bossche Bol. Past natuurlijk niet bij mijn ‘dieet’, maar ik ben inmiddels 13 kg afgevallen en qua BMI zit ik al een hele poos goed, dus ik mag best iets lekkers af en toe.

Donderdag lag dit klokje op de deurmat. Besteld bij AliExpress voor maar € 1,77. Het horloge werkt perfect, heeft diverse functies, lampje, piepjes en is van rvs. En blijkt een knock-off van één of ander Casio modelletje. Ik snap niet hoe ze dit kunnen maken voor nog geen 2 euro. Ik ben er heel blij mee!

Van een veer een pen gemaakt. rond gewandeld in de stad en last but not least zaterdagmiddag met hulp van Martin een nieuwe schutting geplaatst. Stond al minstens een half jaar op mijn to-dolijstje. Ook weer van m’n nek!