Nadat ik bij gebrek aan foto’s een week heb overgeslagen, heb ik afgelopen week weer wat foto’s gemaakt die samen wel een leuk weekoverzichtje vormen. Gisteren heb ik overigens geen tijd gehad om een weekoverzicht te typen en vandaag ben ik eerst bezig geweest met het fixen van mijn wasdroger (en daarvoor de halve keuken verbouwen), maar beter laat dan nooit!

dinsdag 12 september

De eerste helft van de week voelde ik me nog steeds ziek en maakte amper foto’s. Gelukkig ging het in de loop van de week beter en ondanks dat ik merk dat ‘t in m’n hoofd nog steeds niet echt lekker gaat, voel ik me lichamelijk beter. Nog steeds veel en snel moe, maar ik kan weer normaal functioneren en dat is het belangrijkste.

Ik lag begin van de week veel op de bank, getuige ook de eerste foto. Molly maakte daar gretig gebruik van, door de hele tijd bij me te liggen. Tijdens een loopje met Bas maakte ik de foto van de dreigende lucht boven de Lingehaven.

Dinsdagavond voelde ik me zo vervelend dat ik Martin vroeg of we misschien een eindje met de auto konden gaan rijden. Dat vond hij prima. We reden wat rond door de polder en dronken warme choco bij McDonald’s.

woensdag 13 september

Ik voelde me gelukkig wat beter en liep ook weer iets meer. Met de post kwam de lichtgevende halsband voor Bas die je ook in het artikel van gisteren zag. Ik heb ‘m sindsdien elke dag gebruikt. Hij geeft goed licht en zorgt ervoor dat Bas veilig over straat kan in het donker.

De selfie eronder maakte ik toen ik was natgeregend en mijn haar inmiddels was opgedroogd. Ik had een soort beach-hair van de regen gekregen. :-) Tot slot een sfeerfoto van een paar kaarsjes die ik binnen heb staan. Het was zo donker dat ik eind van de middag al kaarsjes en lampjes aanzette om het gezellig te maken.

donderdag 14 september

Ook de katten-oortjes zag je voorbij komen in het AliExpress-artikel. Verder wilde ik toch ook eens kijken of ik zo’n netpanty leuk vond staan. Ik zou het niet zo snel bij een korte rok dragen, maar met een knielange rok of jurk zoals deze of onder een jeans met gaten, vind ik het eigenlijk best grappig en niet te heftig of zo. Soms moet je ook gewoon iets durven.

Verder ging ik thuis flink aan de gang met schoonmaken, de vloer was net gedweild toen ik foto nummer 3 maakte. Omdat mijn laminaat vrij mat is blijft het natuurlijk niet zo, maar als het dan zo glimt alsof er een laag boenwas op zit, vind ik dat toch wel mooi. Donderdagavond was het weer tijd voor het wekelijkse etentje met Martin. Dit keer aten we pasta bij Delfino, waar we allebei erg van genoten. Zéker voor herhaling vatbaar en ook niet duur.

vrijdag 15 september

Het was lekker weer, ik voelde me best fit en energiek dus ben veel buiten geweest. De dag begon met een wandeling van zo’n 9 km met een stop bij McDonald’s voor een yoghurtje en een gratis beker koffie, waar ik een kortingsbon voor had. Bas zat steeds met grote ogen omhoog te kijken waar die friet nou bleef, want die is ook niet achterlijk. :-) Helaas, geen friet.

De lange wandeling was blijkbaar nog niet genoeg, want ‘s middags stapte ik ook op de fiets voor een ritje over Woudrichem. Ik haalde even iets te eten bij de bakker wat ik onderweg opat en was vervolgens mooi op tijd thuis om gelijk een biefstuk in de pan te slingeren. De boten-foto maakte ik bij de historische haven in Woudrichem.

zaterdag 16 september

Helaas voelde ik me zaterdag weer een stuk minder goed. Moe, futloos. Toch stond er wel een feestje op de planning en omdat ik het feestje waar ik een week eerder naartoe had zullen gaan af moest zeggen doordat ik ziek was geworden, wilde ik dat nu voorkomen als het even kon. Dus probeerde ik mezelf op te lappen om ‘s avonds een beetje in orde te zijn.

We moesten er nog zo’n 60 km voor rijden en eenmaal aangekomen op de locatie, kregen we te horen dat we niet binnen mochten, omdat de zaal vol zat. Er waren veel meer kaarten verkocht dan er plekken waren, best lullig.

Op de terugweg een drankje gedaan in Den Bosch om de avond toch een feestelijk tintje te geven. Omdat ik me toch al niet zo goed voelde, vond ik het eigenlijk niet zo heel erg dat ik niet urenlang in een bloedhete zaal tussen honderden mensen geprakt zou staan en genoot ik meer van op m’n gemak van een latte macchiato nippen.

 zondag 17 september

M’n moeder belde begin van de middag, dat ze eens op Landgoed Mariënwaerdt wilde wandelen en of ik het leuk vond om mee te gaan. Omdat ik met een vervelend gevoel in m’n hoofd wakker was geworden, leek me dat prima afleiding.

We liepen bijna 8 km en sloten af met een lekkere pannenkoek bij de Stapelbakker. Eenmaal thuis had ik eerst nog het idee om ook nog te gaan fietsen, maar een uurtje later voelde ik me zo moe, dat ik even ben gaan liggen en vervolgens in slaap ben gevallen. De rest van de avond bleef ik moe, dus geen fiets meer gezien.

Heb jij van de week nog iets leuks gedaan of meegemaakt?