Ik ben er al minstens 2 keer voor gaan zitten om het weekoverzicht van afgelopen (vorige) week te maken, maar steeds kwam er iets tussen, wat er uiteindelijk voor zorgde dat het weer eens wat later werd dan gebruikelijk. Ach, het wordt bijna een gewoonte! Ik heb in elk geval wel weer een aantal foto’s die ik de moeite waard vind om te vermelden, dus laat ik maar gelijk beginnen.

maandag 18 september

Het weer was op zijn zachtst gezegd nogal wisselvallig, toch nam ik de gok om ‘s middags even de rivier over te steken om weer eens bij de ijssalon in Woudrichem te kijken en dat kon niet zonder een lekkere latte macchiato. Op de terugweg zette ik de spectaculaire wolkenlucht op de foto vanaf de veerpont. De rest van de dag ben ik, eigenlijk voornamelijk vanwege het slechte weer, vooral binnen gebleven en heb ik weinig bijzonders uitgericht.

dinsdag 19 september

Ik was erg moe en had het plan om een kort rondje met Bas te lopen. Uiteindelijk werd het een wandeling van iets meer dan 11 km, via Gorkum Oost en met bezoekje aan tuincentrum Ranzijn, waar ik onderstaande foto’s maakte. Ik had vroeger een gloeiende hekel aan tuincentra, maar sinds ik ontdekt heb dat zo’n plek bij uitstek geschikt is om mooie bloemen te fotograferen, kom ik er best graag. Bas heeft naast een voorliefde voor bouwmarkten, ook een speciale voorkeur voor dit soort ‘winkels’, dus hij vond het helemaal prima.

woensdag 20 september

Ook woensdag was het weer lekker weer en dan leef ik gelijk weer helemaal op. Nu de herfst is begonnen, de dagen korter zijn en het vaker grijs en donker weer is, merk ik weer hoe gevoelig ik ben voor verandering van seizoenen. Ik ben helaas dus zo iemand die meestal met een serieuze winterdepressie te kampen heeft in de donkere maanden. Ooit overwogen zo’n daglichtlamp aan te schaffen, maar dat zijn nog behoorlijk prijzige dingen en ik vroeg me af of het wel werkt.

Maar woensdag had ik niks te klagen, dus werd er flink gewandeld. Dit keer een uitstapje naar de kinderboerderij, waar ik de foto van Bas maakte, het park (daar maakte ik de selfie) en vervolgens op de terugweg naar huis, even aangewipt bij DeliFrance voor een cappuccino.

donderdag 21 september

Donderdag maakte ik geen foto’s. Ik wandelde wat kortere afstanden door de stad met Bas, deed een paar boodschappen en ‘s avonds met Martin een hapje gegeten bij restaurant Delfino, waar we de week ervoor ook hebben gegeten. Ik koos dit keer wederom voor pasta. Blijft lekker!

vrijdag 22 september

Weinig bijzonders gedaan, ik zat niet echt lekker in m’n vel. Het gaat niet geweldig de laatste tijd en ik merk ook dat ik weer denk in ‘goede dagen’. Dat betekent dus dat er meer slechte / minder goede dagen zijn. Als ik me normaal voel, denk ik totaal niet zo. Ik zal er even doorheen moeten, het eind komt vanzelf een keer in zicht. Bij HEMA kocht ik de emaille mok rechts. De linkse had ik al, daar heb ik zelf iets op geschreven met watervaste stift. Dit wordt echt mijn feel positive mok!

Mijn favoriete bekers

zaterdag 23 september

‘s Middags hard gewerkt om mijn nieuwe schutting verder af te maken. De schutting stond al een paar weken, maar de bevestiging was nog niet optimaal, dus dat nu in orde gemaakt samen met Martin. Het bleek wel meer werk dan gedacht, maar nu staat hij echt stevig. Na het klussen richting IKEA in Breda gereden, daar wat rondgelopen en gegeten. Ik heb niks gekocht, maar vind het altijd wel leuk om wat rond te kijken en wat foto’s te maken, zoals ook onderstaande.

Leuk stoeltje bij IKEA

zondag 24 september

Dankzij een oproepje op Facebook wat ik toevallig voorbij zag komen, stond ik ‘s middags opeens bovenop de Grote Toren. Ik heb deze al wel vaker beklommen, maar het verveelt nooit en ik heb mooie foto’s kunnen maken. Ik wijd hier overigens nog een aparte (foto)post aan, dus vandaar maar één foto in dit bericht. Die eronder maakte ik tijdens een wandeling ‘s avonds.

Al met al dus weer genoeg gedaan in deze week. Veel gelopen, wat uitstapjes her en der. Lekker afwisselend en dat is precies waar ik van houd!