We kunnen er nu echt niet meer omheen: De weken en dagen gaan korten, je glijdt buiten bijna uit over de herfstblaadjes en de eerste najaarsstorm hebben we ook al achter de rug. Alhoewel ik stug volhoud en zonder jas buiten blijf lopen zolang het nog kan en aardig in de ontkenningsfase bevind, is toch echt herfst nu. Ondanks dat ze bij HEMA iets te enthousiast “Hoera, het is herfst!’ roepen, ben ik zelf nooit zo heel enthousiast over dit seizoen. Al is het oranje bladerdek natuurlijk wel fotogeniek en kaarsjes en wierook stoken best leuk.

maandag 25 september

‘s Middags creatief bezig geweest om een kaart/felicitatie te maken voor Martin, die jarig was. Op de eerste foto zie je een collage van foto’s die ik heb geprint als polaroids, op de tweede zie je hoe ik van die foto een grote kaart heb gemaakt. In het eveneens zelfgemaakte envelopje, had ik de losse polaroids gedaan. Zelf doe ik daar toch niks meer mee, ‘s Avonds naar Nieuwendijk voor de verjaardag van het feestvarken. Hij vond zijn cadeautjes en kaart leuk, missie volbracht dus.

Creatief voor Martin’s verjaardag

Met een zelfgemaakt envelopje

dinsdag 26 september

Dinsdag maakte ik de meeste foto’s van de hele week. In totaal 20, waarvan er 8 overbleven die ik leuk genoeg vond voor deze blogpost. ‘s Morgens was ik vroeg wakker en nadat ik had begrepen dat het flink mistig was, besloot ik naar buiten te gaan om wat foto’s te maken. Vooral de foto van de Lingehaven in de mist vind ik zelf erg gaaf.

Zag ‘s middags dat AD Rivierenland hem ook in een artikel had vermeld. Later ging ik naar Woudrichem met Bas, waar ik ook nog wat foto’s maakte. Tussendoor dronk ik koffie uit mijn nieuwe mok van HEMA en rommelde wat rond in huis.

woensdag 27 september

Het was heerlijk weer, dus ik heb een aardig eind gewandeld met Bas en ben ‘s middags ook nog op de fiets weg geweest. Tussen de bedrijven door, maakte ik de onderstaande foto’s. Alweer de Lingehaven, maar het blijft een mooie en erg fotogenieke locatie. Daaronder zie je de Oostgracht, waar ik langs kwam op de terugweg van mijn wandeling door Gorinchem Oost.

Lingehaven Gorinchem

Oostgracht Gorinchem

donderdag 28 september

Een drukke dag. Wat boodschappen gedaan, iets teruggebracht bij een winkel in Gorkum Oost, naar Woudrichem met de pont, ‘s middags voor de laatste keer naar de psych (heb er niks aan dus kan dan net zo goed stoppen) en ‘s avonds kwam Martin langs voor het wekelijkse etentje en hebben we dit keer een frietje gegeten bij McDonald’s. Onderstaande foto maakte ik vanaf de pont, er hing een flink dreigende lucht boven de rivier!

Donkere wolken boven het water

vrijdag 29 september

Een lange wandeling zat er niet in, Bas had een zeer pootje. Toen ik ‘s middags op het punt stond om naar Arkel te rijden, belde m’n moeder of ik zin had om bij de ijssalon in Woudrichem iets te drinken en dus fietste ik daarheen. We kozen allebei voor ijskoffie met een stuk appeltaart, dus dat was genieten! De laatste keer dat ik appeltaart heb gegeten kan ik me niet eens herinneren!

Geïnspireerd door de polaroid-collage die ik had gemaakt voor de verjaardag van Martin, maakte ik ook zoiets voor de Facebook/Instagram van Eetcafé Istanbul, waar ik nog altijd beheerder van ben. Er kwam later nog tekst op te staan, maar ik vind hem zo ook al leuk. Ik ben dol op tabletop foto’s. Als je geen idee hebt wat ik bedoel, moet je #tabletop maar eens intikken op Instagram! 🙂

Schattige Bas

Creatief met polaroids

zaterdag 30 september

Eigenlijk een heel rustige dag. Lang uitgeslapen, aardbeien gehaald, klein rondje met Bas omdat meneer nog altijd een zeer pootje had, ‘s Middags nog een snelle boodschap en verder lekker op de bank filmpjes liggen kijken en wat folders bekeken. Heerlijk relaxed! Prima weekendje zo!

Selfie in zwart-wit