Het was wederom vrij rustig op mijn blog, maar ondanks dat ik het weer een stuk leuker vind om te doen, is het niet m’n bedoeling weer dagelijks te schrijven. Gewoon als ik zin en tijd heb.

Ik zit sowieso nog altijd niet lekker in m’n vel en afgelopen week had ik weer een flinke dip, dus dan blijft er weinig creativiteit en inspiratie over. Veel foto’s maakte ik ook niet, toch neem ik je graag weer mee op een trip down memory lane en laat ik je wat beelden van de afgelopen week zien.

maandag 2 oktober

Een mooie herfstdag, daar wil ik er wel meer van! Ik wandelde met Bas en maakte onderweg de onderstaande twee foto’s. Een mooi herfstblad in mijn hand en restaurant Metropole.

dinsdag 3 oktober

Een etentje bij restaurant De Burgemeester in Bleskensgraaf met m’n moeder, iets waar ik me al dagen op verheugde en dat was niet voor niets: Het was erg gezellig en het eten heerlijk.

Ik had als voorgerecht carpaccio met allerlei toevoegingen, als hoofdgerecht tournedos met roseval aardappeltjes met groenten van het seizoen. Tot slot koos ik voor een verleidelijk dessert met ijs, brownie, chocolademousse en Baileys. Zalig!

woensdag 4 oktober

Dierendag! Dat vroeg natuurlijk om een outfit in stijl (hoodie met velvet-kattenkop op de voorkant en kattenoortjes op de capuchon) en niet in het minst een hoop liefde voor mijn twee beestjes. Ze zijn allebei al flink op leeftijd, dus op zo’n dag realiseer je je des te meer dat elke Dierendag dan de laatste kan zijn. Gelukkig zijn ze nog gezond, maar je weet het nooit…

Ik heb een flink eind gewandeld met Bas en hij mocht kiezen waar we heen gingen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Als eerste naar het station en daarna door naar ‘t Piazza. Eerst naar de dierenwinkel, daarna het terras van DeliFrance.

Dit verzin ik niet, hij kiest die plekken echt zelf uit en niet voor het eerst ook… En tja, tegen een lekkere cappuccino zeg ik geen nee, dus terwijl ik van m’n koffie genoot, had Bas een lekkere kluif.

Ondanks dat ik met Molly natuurlijk moeilijk kan gaan wandelen, heeft ook zij een hoop liefde en lekkers gekregen, wat te denken van een zakje pudding met room, speciaal voor katten! Volgens mij dacht ze dat ze in de kattenhemel was beland, zo dat ze ervan genoot.

Bij het openslaan van de krant bleek mijn foto van Bas erin te staan, die ik had ingestuurd. Normaal doe ik nooit aan fotowedstrijden mee, maar dit vond ik wel grappig. Niet gewonnen, wel leuk dat Bas erin staat.

vrijdag 6 oktober

Donderdag maakte ik geen foto’s. Ik was erg nerveus voor een bezoekje aan de huisarts en ben vooral bezig geweest om mezelf af te leiden. Dat betekende dus lang wandelen en een oversteek naar Woudrichem om iets wat ik een week eerder bij de Action had gekocht, terug te brengen. Hetgeen ik me zo druk om maakte bleek iets anders te zijn dan ik dacht, dus voelde ik me daarna gelukkig wel iets beter. ‘s Avonds met Martin iets gegeten bij DeliFrance.

Donkere lucht boven de Haarstraat

zondag 8 oktober

Ook zaterdag maakte ik geen foto’s en deed ik niet veel bijzonders. Totdat ik ‘s avonds één van m’n beruchte opruimbuien kreeg, die omsloeg in schoonmaakwoede. Ik nam me toen ook voor om het kastje met al mijn glasservies zondag eens leeg te halen, extra schoon te maken en al het glaswerk te poleren. Zo gezegd, zo gedaan, maar wát een klus was dat!

Nadat ik het grootste deel van de dag met een natte knot op mijn hoofd en zonder make-up, druk aan het poetsen ben geweest, had ik wel zin om mezelf alsnog een beetje aantoonbaar te maken en vervolgens maakte ik de onderste foto, die ik zelf best leuk vind.