Vandaag is het weer tijd om een weekoverzichtje voor je in elkaar te zetten. Dit keer weer eens op zondag, omdat ik de afgelopen twee dagen geen tijd heb gehad om te bloggen. Mooi weer en dan is Ester zoveel mogelijk buiten te vinden, vandaar dus. Ik heb sowieso flink wat einden gewandeld, de afgelopen week en hier en daar weer wat leuke fotootjes gemaakt.

maandag 9 oktober

Ik maakte deze foto van Molly, die voor het eerst in haar nieuwe kattenslaapzakje ging. Overigens was ze er vrij snel weer uit, nadat de snoepjes op waren die ik erin had gelegd. Ach, ze vindt het in elk geval wel lekker om erop te liggen, dus maakt er hoe dan ook toch gebruik van.

Molly in haar slaapmatje

dinsdag 10 oktober

Lekker in de weer met het maken van illustraties, zoals je in deze post hebt kunnen zien. Ik vind dit soort foto’s ook erg leuk om te maken (en om te zien).

donderdag 12 oktober

Nadat we een paar weken geleden naar tuincentrum Ranzijn waren gelopen (6 km van mijn huis vandaan), vond ik het wel leuk om dat nog eens te doen, met als doel nog wat foto’s maken. Echt veel mooie bloemen waren er niet te zien, toch vond ik deze oranje wel mooi en viel mijn oog op de apart gekleurde heideplantjes. Ik vind zulke kleurtjes er wel érg kunstmatig uitzien…

vrijdag 13 oktober

Mijn lieve ventje heeft sinds een week of twee telkens last van een zeer pootje, even in de gaten houden dus, wat ontzien als ik merk dat hij wat slechter loopt en anders binnenkort even mee naar de dierenarts als het aan blijft houden.

Schattige Bas

zaterdag 14 oktober

Met Martin op pad geweest. Eerst naar een computerwinkel in Werkendam waarvoor ik mee was als ‘deskundige’ en vervolgens nog wat door de omgeving rondgereden, iets gehaald bij HEMA in Wijk en Aalburg en bij het Pompveld wat foto’s gemaakt.

Martin wilde graag een nieuwe profielfoto en dat kon natuurlijk wel even geregeld worden. Het huis op de eerste foto zette ik ‘s morgens op de foto. Het is bij mij in de buurt en ik vind het altijd een spooky uitstraling hebben.

zondag 15 oktober

Van zo’n schitterende nazomerdag moet je natuurlijk gebruik maken, dus fietste ik met Bas in de kar naar het Lingebos waar we een flink stuk gewandeld hebben. Ik maakte ook aardig wat foto’s en hieronder zie je er daar een aantal van. Toevallig genoeg geen van allen echt bosfoto’s, maar ik vond deze het mooist van allemaal.