Een week met hetzelfde getal als mijn leeftijd. Confronterend wel hoor. Ik heb eigenlijk nooit een probleem gehad met mijn leeftijd, maar ‘in de veertig’ vind ik toch een stuk minder prettig klinken dan ‘in de dertig’.

Ik heb gelukkig het voordeel dat ik altijd veel jonger word geschat, dus als het niet noodzakelijk is of er niet naar gevraagd wordt, vermeld ik mijn leeftijd toch liever niet. Erover liegen zal ik trouwens nooit doen, nooit gedaan ook.

Anyway, genoeg offtopic geklets, ik laat je een aantal foto’s zien die ik in de afgelopen week heb gemaakt. Veel zijn het er niet, want ik heb niet al te veel foto’s gemaakt, maar er zitten wel een aantal erg mooie exemplaren tussen, al zeg ik het zelf. Veel kijk- en leesplezier!

maandag 16 oktober

Begin dit jaar maakte ik met Bas een wandeling door de uiterwaarden een stuk voorbij Dalem, tot vlak bij de binnenstad. Ondanks dat ik er toen liep met vorst en grote platen ijs onder m’n voeten, was het terrein dit keer lastiger begaanbaar door distels, modder en zelfs drijfzand. Het heeft verschillende keren maar een haar gescheeld of ik was horizontaal gegaan! ‘s Avonds belde Martin of ik zin had om er nog met de auto op uit te gaan en reden we naar Best.

woensdag 18 oktober

De dagen waarop ik geen foto’s maakte, heb ik sowieso niet zoveel bijzonders gedaan, dus die sla ik qua vermelden ook even over. Woensdag was een erg fotogenieke dag. Goed licht en weinig wind, waardoor het water van de Lingehaven veranderde in een levensgrote spiegel. Ik maakte de ene na de andere reflectiefoto en vind deze drie toch wel het mooist!

donderdag 19 oktober

Zolang het zonnetje lekker schijnt en de lucht blauw is, kun je erg mooie herfstfoto’s maken. Geel en oranje zijn complementaire kleuren van blauw, wat verklaart dat deze combinatie het zo goed doet op beeld.

De foto is vrij eenvoudig, maar ik vind ‘m toch mooi. Het eten met Martin op donderdagavond sloegen we over, omdat we zaterdag naar een feestje zouden gaan. Toch had ik visite donderdag, mijn moeder kwam langs met onder meer een voorraadje pompoensoep.

Takken met herfstbladeren

zaterdag 21 oktober

Vrijdagmiddag heb ik een knoop doorgehakt waar ik het nog altijd moeilijk mee heb, maar voor zaterdagavond stond een feestje op de planning. Iets waar ik aanvankelijk wat tegenop zag, maar het was hoe dan ook beter dan thuis op de bank piekeren.

Dus trok ik een flashy outfit aan en maakte ik me mooi op. Het feestje was best leuk, al werd ik vrij snel al moe en ben ik er de hele zondag ook nog moe van geweest. Het ontwerpje op de foto maakte ik met CorelDraw.