Het is dinsdagavond en ik ben iets vergeten. Al is dat niet het juiste woord. Gister ben ik onverwachts een groot deel van de dag weg geweest en zondag was ik vooral moe en had ik geen energie om te bloggen. Dus dan maar een weekoverzicht op dinsdag… Op zich heb ik niet zo’n heel bijzondere week gehad, desondanks toch wel een paar foto’s die ik graag voor je op een rijtje zet.

maandag 23 oktober

Het was een mooie herfstdag, dus heb ik een stuk gewandeld met Bas. Onderweg maakte ik deze twee foto’s van het Lindenlaantje en mooie oranje takken.

Lindelaantje Gorinchem

Steekt mooi af bij de blauwe lucht

dinsdag 24 oktober

Ook dinsdag was niet bijzonder. Ik merk duidelijk dat ik me in herfst en winter een stuk minder goed voel. Ik heb meer slaap nodig, word moe wakker, maak me sneller zorgen en zit al met al gewoon niet lekker in m’n vel.

Ik heb al last van winterdepressie zolang als ik weet, dus ja, niks aan te doen. Ik ben er sinds kort achter dat ‘t in het Engels Seasonal Affective Disorder heet. Ach, ik heb al genoeg disorders, één meer of minder maakt dan ook niet meer uit.

Ik bracht in elk geval een bezoekje aan GAMMA met Bas, niet omdat we iets gingen kopen, maar gewoon even rondneuzen. Bas wilde wel even op de foto met deze mini-auto. Ik lag vroeg op bed en maakte een zwart-wit foto van mijn haar. Ik maak het iets te vaak mee dat mijn haar super zit op het moment dat ik moet gaan slapen. 🙂

Bas heeft een nieuwe auto uitgezocht

Curly hair!

woensdag 25 oktober

Alweer een zwart-wit foto, dit keer van één van mijn favoriete ‘leren’ jasjes. Deze kocht ik volgens mij vorig jaar najaar en ik heb ‘m echt al heel veel gedragen. Verder maakte ik de foto van de paal in de Merwede tijdens een wandeling met Bas. Ik liep trouwens in totaal bijna 12 kilometer, dus ondanks dat ik ‘s avonds het gevoel had dat ik ‘niks’ gedaan had, viel dat nog best mee.

It’s all about the details

Meerpaal in de Merwede

donderdag 26 oktober

Eén van m’n illustraties uitgeprint en neergelegd in een rieten mandje. Verder had ik de maandelijkse controle-afspraak bij de huisarts en ging ik ‘s avonds met Martin een hapje eten bij DeliFrance. We kozen allebei voor pompoensoep, die erg lekker was, maar het nog steeds niet haalt bij de pompoensoep die m’n moeder maakt.

Nieuw ontwerpje gemaakt

vrijdag 27 oktober

Ik besloot een Halloween-foto te maken en heb daar aardig wat werk in gestoken. Ik had al een hele tijd geleden bij AliExpress van die vampiertanden besteld, omdat ik na het Halloween-feestje van vorig jaar, wel een vervolg verwachtte. Dat kwam niet, maar omdat ik er toch iets mee wilde doen, dan maar een foto in Halloween-stijl.

Ik ben serieus ruim een uur met make-up bezig geweest en het had even wat voeten in aarde om de scherpe hoektanden aan mijn eigen gebit vast te krijgen (het is geen gebitje), maar ik vind het resultaat wel gaaf. Weer eens wat anders!

I’m a vampire!

zaterdag 28 oktober

Een paar dagen eerder had ik op Facebook gelezen dat de molen die hier vlakbij staat, sinds kort weer meel maalt en dat er ook weer een winkeltje is. Zo’n 15 jaar geleden was dat ook het geval en ging ik bijna elke zaterdag wel een molenbrood kopen. Een oude traditie in ere hersteld en afgelopen zaterdag gelijk een brood gehaald. Smullen! En niet duur.

‘s Middags ging ik met Martin wat drinken bij de ijssalon in Woudrichem, die dit weekend voor ‘t laatst open was dit seizoen. Was leuk. Omdat het vervolgens nog een halfuur zou duren voordat ik met de pont naar huis kon en het te fris was om ergens te zitten, nog wat rondgelopen en de foto van de Martinus-kerk gemaakt.

Lekker vers brood!

Kerk in Woudrichem