Deze week nog maar één blogpost geschreven (die over koffie), dus voordat het weer tijd is voor een weekoverzichtje, toch nog iets online zetten. Ik heb niet zo’n goede week gehad. Veel last van slechte nachtrust, onrust en stress met als klap op de vuurpijl vrijdag een paniekaanval waar ik nog steeds de gevolgen van ervaar en wat ervoor zorgt dat ik me nogal ellendig voel.

Toch blijf ik mezelf overeind houden, afleiding zoeken en in het hoofd prenten dat alles over gaat, ook je rot voelen. Ik ben geen type om bij de pakken neer te zitten. Vertrouwen op mijn eigen kracht, dat is het belangrijkste. Nu in wat afleiding in de vorm van vragen beantwoorden!

713. Wat doe je meestal om 3 uur ‘s middags?

Dat verschilt per dag. Zoals ik al eens vaker schreef, is geen dag hetzelfde bij mij.

714. Met welke beroemdheid zou je goed op kunnen schieten?

Geen idee… Waarschijnlijk zal het wel eerder een man zijn dan een vrouw.

715. Wat zou je serveren op een high tea?

Scones met clotted cream en jam! Een high tea is geen high tea zonder dat!

716. Wat kun je ook nog prima morgen doen?

Stofzuigen, de was doen, een klusje wat er toch al een paar weken ligt…

717. Wat doet een wandeling door de natuur met je?

Zoals je weet, doe ik dat behoorlijk vaak en graag. Ondanks dat fietsen meestal nog beter werkt voor het leeg maken van mijn hoofd (niet té leeg natuurlijk), raak ik van een eind wandelen vaak ook wel ontspannen, zeker als het echt door een gebied is waar je alleen natuurgeluiden hoort.

718. Welk liedje past het best bij je relatie?

Zoals je weet heb ik geen relatie, het eerste wat in me opkomt, is Miss Independent van Kelly Clarkson. Ondanks dat de tweede helft van het liedje dan weer niet bij me past (ze vindt de ware liefde), is het eerste deel me op het lijf geschreven!

719. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

Die bestaat niet. Ik vind dingen of mensen die perfect zijn of willen zijn, onnoemelijk saai. Ik hou van iets of iemand die een bepaalde uitdaging biedt. Ondanks dat de ironie is dat ik er zelf wel naar streef om dingen te maken die perfect zijn en ik mezelf qua uiterlijk in een mal zou willen gieten die gelijk staat aan perfectie, verwacht ik dat van anderen dus niet. Ik heb geleerd dat ik juist van de imperfecties van iemand veel meer kan houden dan van een leuk koppie of een vlotte babbel alleen. Mijn ideale wereld is dus niet perfect.

720. Wat is voor jou gezelligheid?

Thuis op de bank met m’n huisdieren en een hoop kaarsjes aan. de HEMA, het muziekje van de UNOX-reclames. Gezelligheid staat voor mij niet per se gelijk aan dingen met andere mensen.

721. In welk beroep zou je waarschijnlijk goed zijn?

Geen idee. Ik ben al jaren bezig met graphic design en kan leuke dingen maken, maar zou daar nooit mijn beroep van kunnen maken, omdat ik waarschijnlijk vierkant zou worden uitgelachen bij een sollicitatie. Slechtziende komt solliciteren naar grafische baan. Zie je ‘t voor je? :-D

722. Wat is het liefste wat je ooit tegen iemand hebt gezegd?

“Ik hou van je”. Woorden die voor mij erg kostbaar en zeldzaam zijn en ik dus ook maar zelden gebruik. Desondanks werd het me niet in dank afgenomen. :-)

Muurdecoratie in mijn woonkamer

723. Wat in je interieur heb je zelf gemaakt?

Eigenlijk niets. Buiten hangt wel een vogelhuisje wat ik helemaal zelf heb gemaakt, maar ondanks dat ik best handig ben qua klussen, zijn er in mijn interieur volgens mij geen dingen die ik zelf heb gemaakt. Of ik moet iets over het hoofd zien. :-)

724. Hoe zouden mensen die jou voor ‘t eerst zien je omschrijven?

Ik heb werkelijk geen idee, misschien wil ik het ook niet weten.

725. Wat zou je doen met een extra uur tijd per dag?

Slapen… Vooral in de herfst- en wintermaanden lijkt ‘t alsof ik nooit genoeg slaap heb.

726. Welke film zou je kijken op een filmavond met vriendinnen?

Geen, want die komt er niet. Ik ben niet zo van de typische vrouwenactiviteiten.

 

Welk liedje zou jouw relatie het best omschrijven?