Wat krijg je als een topmodel een samenwerking aangaat met een lingerieketen? Dan krijg je Doutzen’s Stories. Een bijzondere collectie van ‘onze’ Doutzen Kroes en de shop waar elke vrouw weleens lingerie koopt of gekocht heeft. Zelf kom ik in elk geval met enige regelmaat bij Hunkemöller en had deze bijzondere lingeriecollectie onlangs al op tv voorbij zien komen.

De lingerielijn is door Doutzen zelf ontworpen en bevat een behoorlijk ruime keus aan lingerie en nachtmode. Een lust voor het oog door de bijzondere en sexy details en gebruik van stoffen zoals kant en mesh. In het item op tv wat ik over deze collectie zag, liet Doutzen weten dat ze blij was met deze kans om meer van haar passie voor lingerie te kunnen laten zien.

Bijzonder leuk vind ik het dus, dat ik een mooi setje van deze collectie mag reviewen op m’n blog. Ik ontving een kanten top en een shortie, die samen een setje vormen. Prettig bij dit soort items vind ik altijd, dat de kledingstukken afzonderlijk te koop zijn en je dus eventueel ook van het topje en het broekje een andere maat kunt kiezen, of het kunt combineren met iets anders.

De top is dus volledig van kant, valt iets losser om het lichaam. Dat draagt ‘s nachts prettiger dan bijvoorbeeld een heel aansluitend topje. Het is ook een wat korter model, waar ik zelf niet zo van houd, maar het sluit wel goed aan op de hedendaagse trends, waarin nog altijd veel wat kortere tops en cropped tops te vinden zijn.

Het broekje heeft een satijnen band met een strik in de taille en is gemaakt van geplisseerde, licht doorschijnende stof. De naam shortie doet ie eer aan, want het broekje is écht heel kort.

Maar dit soort ‘pyjama setjes‘ zijn natuurlijk niet in de eerste plaats gemaakt om lekker warm te zijn. Sexy is het uitgangspunt van de collectie en reken maar, dat is ie zeker! Die Bridget Jones onderbroek (niet dat ik die heb overigens) kan voorlopig achterin de kast. 🙂

De stukken zijn afgewerkt met subtiele koperkleurige hardware. Dit zie je bijvoorbeeld terug bij de schouderbandjes van het topje en in de vorm van een klein hangertje met ‘Doutzen’s Stories’ erin gegraveerd, wat aan de voorkant van de tailleband van het broekje is bevestigd. Nice!

Hemdje van Doutzen’s Stories

Broekje van Doutzen’s Stories

Ook leuk aan deze lingerielijn, is dat ie behoorlijk betaalbaar is. Als je aan collecties van bekende modellen denkt, verwacht je daar ook high-end prijzen bij te zien, maar dat is dus niet het geval! Het goedkoopste item is € 14,99 en het duurste € 44,99.

Als je je bedenkt dat je voor een beetje BH (zonder merkje) toch al gauw € 30 of meer kwijt bent, vind ik dit dus heel redelijke prijzen. Op die manier wordt Doutzen Kroes voor iedereen een beetje benaderbaar! 🙂

Heb jij al iets van deze collectie aangeschaft?