Zoals ik gister al schreef, was het nogal een rustige week op bloggebied. Ik zit helaas slecht in m’n vel, heb veel te veel stress, slaap slecht en dan gaat het zo nu en dan helaas even flink mis. Zin om foto’s te maken (of om überhaupt iets te doen) heb ik ook niet, dus maakte ik afgelopen week ook niet al te veel foto’s. Al was maandag eigenlijk nog best een leuke dag.

maandag 30 oktober

Ik ging met Bas naar Leerdam, ontdekte een leuk koffietentje en we wandelden wat rond. Ik blijf Leerdam leuk vinden. Nadat we weer thuis waren, stak ik nog even met de pont over naar Werkendam, omdat ik daar iets op moest halen.

Omdat ze voor dinsdag regen opgaven, leek het me net zo handig om dat dan gelijk maar te doen. De eerste twee foto’s maakte ik in Leerdam, de derde en vierde foto op de heen en terugweg vanaf het pontje.

donderdag 2 november

De rest van de week kwam er niet veel uit m’n handen. Ik was nerveus vanwege een dierenartsbezoekje met Bas, die na onderzoek artrose blijkt te hebben. Ondanks dat vrijwel iedereen die ik het vertel er vrij laconiek op reageert, maak ik me dagelijks zorgen om hem. De pijnstillers die hij heeft werken nog niet, ik weet niet hoe het verder moet, kortom, mijn hoofd maakt overuren.

Ik kocht een warmwaterkruikje voor hem, omdat het goed is om stijve en pijnlijke gewrichten warm te houden en ook een voerbak op standaard, maar die gaat terug, omdat het ding voor mij erg onpraktisch in gebruik is en ik door het glanzende metaal niet kan zien of er nog wel water in de tweede bak zit. Met het kruikje lijkt hij in elk geval erg content te zijn. Hij ligt er veel tegenaan.

Lekker warm in zijn mandje

zondag 5 november

Vrijdagavond kreeg ik er ook nog een paniekaanval overheen en ik ging steeds slechter slapen door aanhoudende geluidsoverlast van buren, dus het werd er niet beter op. Zaterdag had ik één van de slechtste dagen in tijden, maar je moet door, dus proberen afleiding te zoeken en mezelf voorhouden dat het vanzelf weer een keer beter wordt.

Ik ben zelfs nog in de stromende regen gaan fietsen. Was niet echt een succes maar hé, ik had even afleiding en dat is goud waard op dat soort dagen. Zondagmorgen maakte ik deze foto van Bas. Ik hoop zo dat de medicatie snel gaat werken, zodat hij niet meer hinkt en ik misschien ook wat meer rust in mijn hoofd krijg.

Lekker slapen Bas!

Al met al dus geen beste week. Voor morgen staat er ook iets gepland waar ik erg tegenop zie en mogelijk ga ik bij hoge uitzondering mijn afspraak bij de huisarts een week vervroegen, omdat het nu allemaal al een beetje te veel is om me dan ook nog zorgen te moeten maken over iets wat waarschijnlijk volkomen onschuldig is, maar wat wel in mijn hoofd rond blijft spoken.