Het wil niet echt lekker met dat bloggen van mij. Het komt bij mij echt in fases, zover is inmiddels wel duidelijk. In de zomer was het excuus dat ik het te druk had met fietsen en lopen, nu is het excuus dat ik het te druk heb met andere dingen. En dan zijn er serieus mensen die denken dat ik ‘toch niets te doen heb’. Ach ja, oordelen houd je altijd. :-P

Desondanks toch maar weer even een weekoverzichtje in elkaar knutselen, al heb ik maar weinig foto’s van de afgelopen week en zijn we er dus snel doorheen. Het was vooral een week met veel regen, binnen zijn, héél veel lege theelichtbakjes in de vuilnisbak en creatief op de computer.

maandag 27 november

Ik had een afspraak bij de beautysalon van m’n achternichtje, omdat het hoog nodig was om mijn wimpers en wenkbrauwen weer te laten verven. Grappig is dat ik, wanneer dat eenmaal weer allemaal netjes is, veel makkelijker zonder make-up de deur uit loop omdat je er toch net wat meer verzorgd uitziet met mooi getrimde en gekleurde wenkbrauwen en zwarte wimpers. Helaas werkte het weer niet echt mee en ben ik een paar keer flink natgeregend, getuige de foto.

Beetje natgeregend

dinsdag 28 november

Tijdens een wandelingetje met Bas kwam ik deze mooie matzwarte Yamaha F6Z Fazer tegen. Dit type motor is al heel wat jaren mijn ultieme favoriet en zeker in het matzwart erg stoer. Ik heb in het verleden zeer regelmatig op zo’n motor meegereden en weet hoe fel ze zijn. Love!

Stoere Yamaha Fazer gespot

vrijdag 1 december

Met foto’s maken sloeg ik wat dagen over, maar dat betekent niet dat ik heb stilgezeten. Ik had op woensdag een afspraak bij de kapper, donderdagavond weer eten met Martin en tussendoor wat thuis gerommeld, the usual stuff. Vrijdag maakte ik nieuwe bedankkaartjes, die ik bij spullen stop die ik via Marktplaats of United Wardrobe verkoop. Ik had eerder al dit soort kaartjes, maar vond die allang niet mooi meer, dus tijd voor iets nieuws. Ik vind het net iets extra’s toevoegen om zo’n kaartje erbij te doen. Ik noem zoiets positive marketing. :-D

Nieuwe kaartjes gemaakt

zaterdag 2 december

Een rustige zaterdag. Wat boodschapjes gedaan, ‘s middags kwam Martin op visite, ‘s avonds op de pc bezig geweest met mijn iTunes muziekbibliotheek (die ik nooit meer gebruik) uitdunnen en ik maakte ‘s middags deze foto, die ik zelf wel erg mooi vind!

Peterbrug in zwart-wit

zondag 3 december

Een wel heel rustige zondag. Lang uitslapen, knuffelen met m’n beestjes en eigenlijk niet al te veel buiten geweest. Ik rommelde wat op de computer en keek later een paar tv-programma’s terug die ik had opgenomen.

Zodoende kwam ik er door de uitzending van Oh Wat een Jaar (wat ik een superleuk programma vind), achter waarom mijn Casio-klokkie de naam retro draagt. Dit is dus een model wat dateert uit 1977! Zó ouderwets ziet ie er nu ook weer niet uit, vind ik.