Op het moment is het 5:30 ‘s morgens. Het resultaat van, voor mijn doen, erg vroeg naar bed. Dan lig ik ‘s nachts echt steevast urenlang naar het plafond te staren in bed. Dus kan ik de tijd dat ik wakker lig, beter nuttig gebruiken en het weekoverzicht van afgelopen week schrijven! Ik heb dit keer meer foto’s dan de voorgaande weken. Een aantal selfies, foto’s van de sneeuw die er nog steeds ligt en nog wat ander materiaal. Veel lees- en kijkplezier!

maandag 4 december

Aan de wandel met Bas en deze foto gemaakt Buiten de Waterpoort. Een stukje verder zijn we op het strandje geweest, waar Bas heerlijk heeft lopen rennen. Verder eigenlijk niet al te veel bijzonders gedaan op deze dag voor zover ik me herinner.

Meerpalen in de Merwede

dinsdag 5 december

Mijn moeder kwam ‘s middags langs op ‘Sinterklaaskoffie’. Maar voordat we aan de koffie gingen, zijn we wezen lunchen bij Restaurant Metropole in Gorinchem. Zeker een aanrader! Ik koos voor bospaddenstoelensoep en een geitenkaassalade die anders was dan de geitenkaassalades die ik tot nu toe gegeten heb. Vervolgens zijn we bij Albert Heijn boodschappen gaan doen en later dus aan de koffie met gevulde speculaas. Leuke middag! Tot slot een selfie.

woensdag 6 december

Op zich niet echt een bijzondere dag. ‘s Middags even op de fiets naar het Piazza Center geweest, omdat mijn droogrek kapot was en ik had verwacht dat ze dezelfde wel bij Blokker zouden hebben. Niet dus. Ik maakte de selfie waarop ik mijn huidige favoriet draag: Een felrode fluwelen sweater van H&M.

De onderste foto plaatste ik op Twitter met bijschrift dat ik mijn vingertopje eraf had geschaafd met de dunschiller en er waren mensen die erin trapten. :-) Gelukkig was de werkelijkheid minder bloederig. Het was bietensap (kroten noemen we die) wat ik had laten uitlekken voordat ze de pan in gingen. De dunschiller lag nog in de gootsteen van het schillen van de aardappels.

donderdag 7 december

Zoals gewoonlijk gewandeld met Bas en een terrein op geweest waar normaal een groot hek voor staat. Tja, ik wil nu eenmaal graag alles weten. Bijzonder was het niet, ik kwam alleen dit enorme huis tegen aan de overkant van een soort vijver. Check die aparte punt in dat dak! Beetje Efteling-gehalte op de één of andere manier.

‘s Avonds kwam Martin zoals altijd weer langs en zijn we een hapje gaan eten. McDonald’s werd het dit keer. Niet gezond, wel lekker (voor af en toe dan). Tot slot weer een selfie met weer hetzelfde truitje aan, deze foto vind ik eigenlijk leuker.

vrijdag 8 december

Bij de kleermaker geweest om mijn ‘nieuwe’ jas op te halen. Ik liep vorige week zomaar tegen een erg mooi koopje aan bij een winkeltje met tweedehands kleding hier in de stad. Een lange jas van echt leer voor een spotprijs. Ik draag normaal nooit lange jassen, maar deze vond ik ontzettend stoer. Hij moest alleen iets worden ingekort en dat is afgelopen week gebeurd. Ik vind hem echt tof!

Vervolgens weer een selfie. Maandenlang maak ik er geen en dan opeens meerdere in één week tijd. Het is niet dat ik mezelf knap vind, maar als ik langer geen selfies heb gemaakt, is het een soort steekproef om te kijken of ik in die tijd niet opeens nog veel lelijker ben geworden. Sowieso vind ik dat ik er in de zomertijd beter uitzie. ‘s Winters ben ik altijd lijkbleek. Het mutsje is trouwens van AliExpress. I love beanies!

zaterdag 9 december

Martin had gevraagd of ik een ‘kerstfoto’ van hem wilde maken om als kaart te versturen. Iets wat ik al een paar jaar voor hem doe. Dit keer wilde hij met zijn auto op de foto en uiteindelijk reden we naar het parkeerterrein bij de evenementenhal om foto’s te maken. De plassen waren een mooi extraatje en ik ben best content met de foto’s. Met mijn iPhone maakte ik nog even snel deze reflectiefoto van het gebouw.

Vervolgens thuis even opdrogen. Ik had drijfnatte schoenen en knieën, omdat ik de plassen niet echt had geschuwd tijdens de fotoshoot (alles voor een goede foto). Daarna naar Martin waar we even gegeten hebben en vervolgens door naar Winter Wonder Woudrichem, waar we uiteindelijk tot een uur of acht gebleven zijn. Inmiddels was ik wel echt verkleumd.

zondag 10 december

Wakker worden met sneeuw voor de deur. Leuk! Warm aankleden en vervolgens aan de wandel en onderweg foto’s maken. Dat laatste viel niet mee, aangezien het nog flink sneeuwde en ik wilde voorkomen dat mijn iPhone waterschade op zou lopen. Sowieso zie je ook niet veel als het lensje nat is. Maar ik ben wel tevreden met de foto’s die ik wel heb kunnen maken. En als je dan thuis komt, zie je er ongeveer zo uit. Compleet ondergesneeuwd. :-D

Heb jij ook al van de sneeuw genoten?