Het gaat echt aftellen nu. Nog 2 weekoverzichtjes en dan zit het jaar 2017 erop. Ik kan zo onderhand wel aan de jaaroverzichten beginnen. De afgelopen week hadden we opeens een pak sneeuw, ging ik eindelijk weer eens fietsen en ben ik sowieso, ondanks de kou en later de regen, behoorlijk veel buiten geweest.

maandag 11 november

Deze week was niet de meest bijzondere, dus ik vertel gewoon alleen wat over de foto’s, omdat er simpelweg weinig te melden valt. Maandag lag er al wat sneeuw, dus hup, naar buiten. Ondanks dat Bas een ontzettende hekel aan regen en ander water heeft, vindt hij sneeuw dan wél weer leuk. Hij is lekker aan het racen geweest.

dinsdag 12 november

Er lag nog sneeuw en inmiddels waren de wolken weggetrokken, wat een prachtige winterdag opleverde. Echt gezond weer, dus ik had enorm zin om een stuk te fietsen. Onderweg maakte ik ook enkele foto’s, waaronder de eerste, tweede en derde. En de selfie. De foto van de molen maakte ik tijdens lopen met Bas. Ik vind sneeuw zo mooi!

donderdag 14 november

Een wandeling gemaakt van 6 km. Geen enorme afstand, maar sinds ik weet dat Bas artrose heeft, ben ik voorzichtig. Ik wil niet dat hij pijn heeft of last met lopen, maar het gaat ontzettend goed met hem sinds hij een natuurlijk supplement gebruikt en hij is lekker actief en wil graag lopen. Dus ik kijk nu gewoon wat hijzelf aangeeft en snel naar huis wil hij vrijwel nooit. :-) Onderweg maakte ik deze twee foto’s.

vrijdag 15 november

Een tijdje geleden had ik al ruim een week lang jeuk en dat bleek netelroos te zijn. Ik kreeg een kuur van de huisarts die goed hielp, maar deze was afgelopen week op. Nog geen 3 dagen later had ik weer uitslag en jeuk. Dat ziet er dus zo uit. Meestal komen er ook nog krassen bij, omdat ik er niet vanaf kan blijven en ga krabben.

Ik heb weer dezelfde medicijnen gekregen, die ik nu neem als het opkomt en de kans bestaat dat ik de chronische variant heb, wat ik uiteraard niet hoop. Ik heb al pillen genoeg. Het gekke is wel dat ik er vrijwel altijd in de avonduren pas last van krijg en het altijd begint in en rond mijn hals.

Netelroos op m’n schouder

zaterdag 16 november

Weer gelopen met Bas en in een half uur tijd regen, zon, blauwe lucht en dreigende wolken gehad. Dat leverde dan wel weer mooie foto’s op. De kat kom ik regelmatig tegen en zit vaak op een muurtje te kijken. Het is een ontzettend lief en aanhankelijk beest en ik wil haar altijd even aaien en knuffelen als ik ze zie zitten.