Het eerste weekoverzicht van 2018! Blijkbaar vinden veel mensen januari een vervelende maand, maar ik ben juist altijd heel blij als die rottige decembermaand voorbij is. Een nieuw begin, weer vooruit kijken in plaats van achteruit, ik hou ervan!

Tijdens de eerste week van het nieuwe jaar heb ik overigens niet al te veel foto’s gemaakt, omdat ik op de ochtend van oudjaarsdag met een stevige verkoudheid wakker werd, waardoor ik me uiteindelijk een week ziek heb gevoeld.

Inmiddels gaat het gelukkig wat beter, dus gaan we er vol goede moed tegenaan. Al wordt het eerst nog even een weekje afzien, omdat er hier de hele week mensen over de vloer zijn en mijn huis aardig op zijn kop komt te staan vanwege iets wat ik maar een verbouwing noem. Iets waar ik al meerdere nachtmerries over gehad heb, maar het zal uiteindelijk wel goed komen.

dinsdag 2 januari

Toen de winkels dinsdag weer open waren, eerste werk naar de drogist en de Spar gespurt, voor wat vitamines en broodnodige supplementen voor de verkouden mens.

Om van op te knappen

woensdag 3 januari

Iets waar ik altijd enorm van opknap, is een goeie biefstuk. Ideaal krachtvoer dus als je je niet lekker voelt! Verder maakte ik een ziek-selfie en spotte ik paspoppen met zakken over hun hoofd in de etalage van Cool Cat tijdens een loopje met Bas. Iets wat natuurlijk ook gewoon doorgaat.

donderdag 4 januari

Naar de kapper geweest. Even de dode puntjes wegknippen, de laatste keer was drie maanden geleden inmiddels. Helaas moest er wel iets meer af dan ik in gedachten had, maar het is nu weer gezond. Gek genoeg lijkt het op de foto een stuk langer dan wanneer ik in de spiegel kijk.

Misschien omdat het rond geknipt is en het aan de voorkant korter valt. Verder nog een foto van mijn arm. Ik had weer eens flink last van netelroos en dit keer zat het ook op m’n armen. Ik heb er gelukkig pilletjes voor, maar zalf zou beter zijn, iets wat gewoon meteen helpt, in plaats dat ik nog een uur op m’n vingers moet bijten om van de jeukende plekken af te blijven.

vrijdag 5 januari

Normaal gesproken ga ik altijd op donderdagavond een hapje eten met Martin, dit keer werd dat door omstandigheden verschoven naar vrijdagavond. Wat me op zich wel goed uit kwam, omdat ik me vrijdag een stuk beter voelde dan de dag ervoor.

We zijn bij lunchroom ‘n Tikkie Anders in Sleeuwijk geweest, waar ik al vaker ben geweest, maar nooit voor een avondmaaltijd. Dat was voor herhaling vatbaar! Heerlijke lasagne gegeten, met een goeie latte macchiato erbij. Genieten!

Latte macchiato

Tot zover een karig weekoverzicht met waarschijnlijk de meest korte beschrijvingen ooit. Maar op het moment van schrijven zit ik met een paar werklui in huis en het voelt gewoon nogal raar en erg ongemakkelijk om ergens mee bezig te zijn. De komende week zal ik overigens aan deze situatie moeten wennen, want ze zijn hier nog wel even en van de bestaande planning blijkt niet veel te kloppen. Dat wordt nog wat…