Vandaag het weekoverzicht weer eens, zoals het hoort, op zondag. 🙂 Dit vooral ook omdat ik voor de komende dagen een paar andere artikelen in de planning heb (die ik overigens wel nog moet schrijven), waar ik qua publiceren niet al te lang mee wil wachten. Een keer op tijd is ook wel weer eens verfrissend, niet dan?

Ik heb best een actieve week gehad kan ik zeggen. Veel gelopen en gefietst, het was dan ook echt lekker weer om te fietsen. Wel koud, maar daar geef ik niet zo om. Daar kun je je wel op kleden. Desondanks maakte ik niet echt veel foto’s, dus ik ben er waarschijnlijk zo doorheen.

maandag 12 februari

Mooi weer, zonnetje, blauwe lucht en mooie wolken. What can I say more? De foto’s spreken voor zich. ‘s Middags las ik een boek op de bank met de beesten op schoot.

dinsdag 13 februari

Ik maakte een ouderwets lange wandeling met Bas, we dronken koffie bij DeliFrance (okĂ©, ik dronk koffie, Bas had een kluif) en eenmaal weer thuis, sprong ik niet veel later op de fiets voor een rondje van zo’n 30 kilometer. Met zulk mooi weer kan ik echt niet binnen blijven zitten!

woensdag 14 februari

Weer lekker aan het fietsen geweest, dit keer een rondje over Werkendam, waar ik ook moest zijn voor een satijnen kussensloop voor m’n nieuwe hoofdkussen, wat na ruim een maand wachten, eindelijk was geleverd.

Helaas lijkt het kussen toch niet zo’n succes te zijn tot nu toe (krijg er erg veel nekpijn van), dus waarschijnlijk heb ik de nieuwe sloop in een groter formaat dan ik eerder had, voor niets gekocht. Je kunt niet alles van tevoren weten… Verder liep ik ook met Bas en sloot hij vriendschap met een ietwat gehavend wit katje.

donderdag 15 februari

Ik sloeg fietsen even over, moest de stad in voor boodschappen en had een afspraak bij de praktijkondersteuner. ‘s Avonds at ik met Martin bij de Italiaan en genoot ik van een heerlijke lasagne met spinazie erdoor. Smullen! Foto’s maakte ik niet deze dag.

vrijdag 16 februari

Nog altijd mooi weer, dus weer de hort op met de fiets. Deze keer naar Hardinxveld-Giessendam. Maar na 12 km non-stop tegenwind, vond ik dat ik wel een verzetje verdiend had en scoorde een latte bij een koffietentje genaamd De Buurman.

De koffie was goedkoop, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m weleens lekkerder gedronken heb… Ik moest lachen om de Buurman en Buurman special op de kaart. Ik ben echt fan van die twee. 🙂

Menukaart Deelcafé de Buurman

zaterdag 17 februari

Allerlei dingetjes gedaan en ‘s avonds was ‘t tijd om naar Utrecht af te reizen, voor de barista workshop die ik onlangs had geboekt. Nog een verjaardagscadeau van m’n moeder. Ondanks dat ik me niet op m’n gemak voelde tussen de andere deelnemers, was de workshop zelf interessant en leerzaam en vond ik het cool om zelf de stoere machine op onderstaande foto te bedienen. Hierover volgt nog een apart artikel!

Indrukwekkende machine