Het laatste vragenlijstje dateert van 16 maart en omdat ik wat meer afwisseling wil op mijn blog naast alle weekoverzichtjes, vond ik het een goed idee om weer eens een bladzijde met vragen uit het Flow-boekje te beantwoorden.

Het is nog altijd niet ‘uit’, dus we gaan door tot aan de laatste pagina! Je kunt in elk geval niet zeggen dat ik er geen plezier van heb gehad als ie uit is! Inmiddels al een jaar of 2 bezig hiermee. 🙂

825. Ga je graag naar rommelmarkten?

Nee! Ik vind ze vreselijk. Ik hoef de rotzooi van andere mensen niet en daarnaast is het met mijn zicht sowieso héél lastig om überhaupt iets te onderscheiden, wanneer alles door elkaar heen ligt en dan vaak ook nog in dozen of kleedjes op de grond.

826. Ga je als eerste een lege dansvloer op?

Ja en nee. Ik hou héél erg van dansen en als de gelegenheid er is, is het gevoel dat ik ‘moet’ zó groot dat ik mezelf er amper van kan weerhouden om de dansvloer op te gaan. Maar als je als eerste de dansvloer op gaat, kijkt ook iedereen naar je en daar hou ik niet van. Als ik samen met iemand ben, doe ik het gerust.

Ik heb maar een paar keer per jaar een feestje en dan merk ik altijd hoeveel ik het dansen gemist heb. Ik ben in elk geval niet iemand die sowieso achteraan gaat staan. Als er gedanst kan worden, ben ik altijd graag zo dicht mogelijk bij de dansvloer.

827. Wat is de laatste musical die je hebt gezien?

Geen. Ik vind musicals stom.

828. Hoeveel kuilen en heuvels zitten er in jouw levenspad?

Redelijk veel, maar ik ben van mening dat 1. weinig mensen een glad levenspad zullen hebben en 2. je sterke kuiten krijgt van veel heuvels en kuilen. Oftewel: dat je een sterker mens wordt van tegenslag. Als ik niet zoveel ellende in m’n leven had meegemaakt, was ik nu nog steeds een veel te goedgelovig en naïef grietje geweest en dat idee staat me niets aan!

829. Wanneer heb je voor het laatst iets met een groep gezongen?

Volgens mij nog nooit. Ik heb nooit bij een koor gezeten en een vriendengroep heb ik ook nog nooit gehad. Hooguit toen ik nog in Zeist op school zat, zal ik weleens samen met andere kinderen iets gezongen hebben. Heul, heul lang geleden dus!

830. Waar maak je je op dit moment zorgen over?

Toevallig zijn er de afgelopen week wat dingen opgelost, waar ik me kortere of langere tijd zorgen over heb gemaakt en op dit moment is het eigenlijk behoorlijk rustig in mijn hoofd.

Wel maak ik me soms een beetje zorgen over hoelang deze terugval gaat duren. Ik merk aan alles dat ik sta te trappelen om weer lekker actief bezig te zijn met van alles en ik moet er niet aan denken dat dit nog maanden zou kunnen duren.

831. Wat is de grootste gok die je hebt genomen?

Iemand vertellen dat ik van hem houd. Niet dat ik er iets voor terug verwachtte, maar gewoon het vertellen op zich. Ik ben niet bepaald iemand die strooit met dit soort openbaringen en ik zal het ook niet snel laten merken, puur uit zelfbescherming. Als ik zoiets zeg, kun je er van op aan dat het gemeend is en er van tevoren goed over nagedacht is of het wel een goed idee was om zo’n mededeling te doen. 🙂

832. Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?

Kwetsbaarheid is gevaarlijk.

833. Heb je een droom die steeds terugkomt?

Als volwassene heb ik die niet, maar als kind was er een bepaalde nachtmerrie die regelmatig terugkeerde. Iets met vrachtwagens die over een soort brandstapel heen springen. Doodeng.

834. Doe je soms gekke dansjes als niemand je ziet?

Nee.

Artistieke stofzuiger foto

835. Voor welk huishoudklusje ben je blij dat er een apparaat is?

De meeste. Maar in het bijzonder het schoonmaken van de vloer. Dus de stofzuiger.

836. Wat is je favoriete eiland?

Ierland! Al ben ik er nog nooit geweest. Maar al zolang als ik weet verliefd op. En daarnaast Texel. Slechts één keer geweest, maar ik hield op slag van het eiland.

837. Aan welke hersengymnastiek doe je?

Coding (website taal) is lange tijd mijn grootste hersengymnastiek geweest. 🙂 Met een blog die op WordPress draait is dat eigenlijk helemaal niet meer nodig, al hou ik er wel van om te customizen en duik ik dus regelmatig in de code.

Maar dat is niets vergeleken bij wat ik ooit deed. Puzzelen heb ik geen geduld voor, maar ik ben wel iemand die sowieso veel denkt en analyseert. Dat brein van mij is altijd wel ergens mee bezig.

838. Welk thema zou je kiezen als je een themafeest zou geven?

Geen idee. Zolang het maar niets met glitters, roze pluche of eenhoorns is.