Waar ik vorige week bijna elke dag wel iets schreef, bleef het afgelopen week opeens stil op m’n blog. Ik heb het een paar dagen behoorlijk druk gehad en de rest van de week stond in het teken van vermoeidheid, die ook nog niet bepaald op zijn retour is.

Vermoeidheid triggert bij mij ook weer mijn angststoornis, dus ik kan nu niet zeggen dat ik zo fijn in m’n vel zit. Desondanks toch geen onaardige week gehad, ik neem je vandaag mee terug voor een terugblik op week 13.

maandag 26 maart

Een kort wandelingetje met Bas (waarbij ik de bovenste foto maakte) en vervolgens van half één tot half zes bij de ijssalon in Woudrichem geweest om foto’s te maken van nieuwe producten. Deze zijn inmiddels al te zien op tafelkaartjes die ik ook ontworpen heb en vanaf vrijdag ook op een nieuwe stoepbordposter, wederom mijn ontwerp. Een flinke klus, maar met goed resultaat al zeg ik het zelf.

dinsdag 27 maart

Geen al te geweldige foto, maar ik vind het altijd zo fijn als ik eindelijk weer bloesem aan de bomen zie! Het ultieme voorjaarsgevoel! Nu het bijpassende weer nog… Verder deed ik weinig bijzonders op deze dag. Echt mooi weer was het ook niet.

Bloesem

woensdag 28 maart

Ook een vrij rustige dag met slecht weer, getuige onderstaande foto. Ik moest even op de fiets naar de Kruidvat winkel in het Piazza Center en omdat er iets voor me apart was gelegd, moest dat per se die dag opgehaald worden. Dat heb ik geweten…

Flink natgeregend

donderdag 29 maart

Gelukkig was het beter weer, dus gelijk een eind gelopen met Bas en onderweg een bakkie koffie gedronken bij DeliFrance. Bas een kluifje, ik lekkere koffie. Allemaal blij. Op de terugweg langs de dierenwinkel voor hondenbrokken en een stukje verder een bosje tulpen voor € 1 gescoord. Thuis maakte ik er wat foto’s van, zoals je ook kunt zien aan onderstaande twee afbeeldingen.

‘s Middags naar de drukker en niet veel later met de pont naar Woudrichem omdat ik nog een spaarkaart voor 2e pannenkoek gratis had en die voor zaterdag ingeleverd moest worden. Voor het eten nog wat drukwerk afgegeven en vervolgens bij de pannenkoekenbakker een poosje moeten wachten op een tafeltje, het was druk!

vrijdag 30 maart

Wederom best mooi weer en geen zin om ‘alweer’ in eigen stad rond te hobbelen, dus met Bas overgestoken naar Woudrichem voor een wandelingetje en vervolgens m’n moeder uitgenodigd om de nieuwe muntthee bij de ijssalon te komen uitproberen en gelijk mijn eigen werk ‘live’ bewonderd in de tafelkaartjeshouders. M’n moeder had nog een smakelijke verrassing voor me meegebracht en na nog een wandelingetje, ging ik daarna weer met Bas naar huis.

De foto van de olifant met vogels stond op een T-shirt bij De Buurman. Ik had het de week ervoor al gezien en de print deed me aan m’n vader denken. Omdat hij gek was van olifanten en altijd een arsenaal aan zelfbedachte citaten over vogels paraat had. Yvonne (eigenaresse van De Buurman en De Buurvrouw) heeft de foto gemaakt.

Tot slot een selfie met de onderkant van m’n haar in een roze/paars pasteltintje. Niet iedereen was daarover te spreken, maar zelf vind ik het af en toe best leuk. Ik doe het met haarkrijt, wat je er gewoon weer uitwast.

zaterdag 31 maart

Het leek mooi weer te worden, dus ik besloot ter plekke dat het weer eens tijd was voor een lange fietstocht. Ik was de hele week al moe (en ben dat nog steeds), maar een tocht van 56 kilometer rijden ging me desondanks prima af. Energie verbruiken, maakt ook energie zeg ik altijd.

Ik besloot op zoek te gaan naar het graf van mijn vader, wat even zoeken was, maar gevonden. Ik heb niets met graven en zeker niet zoals dit gegaan is, maar wilde in elk geval weten waar hij lag.

Daarna mijn in Woudrichem gekochte eten opgesmikkeld aan de picknicktafel bij de aanlegplaats voor het pontje in Veen, bij kennissen in Wijk en Aalburg geweest en daarna door de stromende regen weer naar huis. Gelukkig ben ik niet van suiker…

zondag 1 april

Eerste Paasdag en de dag van de practical jokes op één en dezelfde datum. Gekke fratsen zijn er gelukkig niet met me uitgehaald, wel heb ik heerlijk gegeten bij m’n moeder. Daar zette ik ook de blauwe druifjes op de foto.

Een plaatje wat niet al te goed uit de verf is gekomen en ook niet zo scherp als ik het graag zou zien (ondanks dat ik ‘m zelfs nog bewerkt heb), maar ach, je kunt niet alles hebben. 🙂 Ik ben aan het sparen voor de iPhone X, die wel mooie(re) foto’s maakt.

Hoe was jouw paasweekend?