Ik heb al een heel lijstje in m’n hoofd met onderwerpen waarover ik wil bloggen, maar het komt er niet van. Ik ben gewoon te moe. Een weekoverzichtje in elkaar draaien lukt nog wel, dat is relatief weinig werk en goed te overzien, dus die blijf ik gewoon maken. Ook al vind ik het zelf stom dat m’n blog momenteel voor 90% uit dit soort overzichtjes lijkt te bestaan. Maar ook dat komt vroeg of laat wel weer goed.

maandag 9 april

Bijna de hele dag op de bank gelegen. Dat klinkt als luilekkerland, maar ik kan niet zeggen dat ik er happy van werd. Elke keer als ik iets gedaan had: een boodschapje, loopje met de hond, was ik doodmoe en viel ik ook in slaap. De dag ervoor had ik mezelf nog gepusht om 25 km te fietsen en in mijn huidige staat van gezondheid, is een dag op de bank dan blijkbaar een logisch gevolg van flink wat inspanning.

Ik baal hier echt van, want ik heb doorgaans een goede conditie en ben ook niet snel moe van lichamelijke inspanning. Momenteel is echt bijna alles me te veel. Bas en Molly waren wél blij met mijn bankhang-sessies en kwamen gezellig bij me liggen.

Close-up van Molly

dinsdag 10 april

Dinsdag voelde ik me gelukkig wat beter en, vanuit een soort compensatiedrang, heb ik meteen weer een hoop gedaan. Achteraf gezien ook te veel, maar ik ben er nu eenmaal niet de persoon naar om te denken: “Oké, ik voel me nu goed, maar ik zal dit of dat maar niet doen, want dan ben ik morgen vast weer moe.” Live now, act now. Dát is mijn motto. Ik heb sowieso Bas getrimd. Hij ziet er nu echt weer uit als een puppy (ook al wordt hij in augustus 15) en hij is heerlijk zacht!

Verder maakte ik het jaarlijks terugkerende verkeersregelaars-examen, zodat ik weer een jaartje bevoegd ben. Examen is een groot woord, maar het is wel verplicht om aangesteld te kunnen worden en omdat het redelijk wat vragen zijn, moet je daar wel even voor gaan zitten.

Tot slot haalde ik de slaappillen op die ik voorgeschreven had gekregen. Het heeft nog zeker een dag geduurd voordat ik er ‘s avonds één durfde te nemen. Op de één of andere manier was ik er toch wat huiverig van en, bleek later, niet zonder reden. Ik reageerde er niet al te goed op en heb dagen te kampen gehad met vrij hevige bijwerkingen. Gelijk weer mee gestopt dus.

Trimbeurt Bas

Certificaat verkeersregelaar

Temazepam slaappillen

woensdag 11 april

Ondanks dat ik woensdag wederom erg moe was, maakte ik een flat-lay foto voor een verjaardag van iemand. Zelf vind ik ‘m best geslaagd! Het koperkleurige kompas kreeg ik onlangs van m’n moeder. Ze had ‘m nog ergens in een la liggen en deed er niks meer mee. Ik vind dit soort dingen leuk om te verwerken in foto-composities.

Eronder een stukje outfit. Ik had mijn netpanty weer eens aangetrokken en vind dat toch best leuk. Ik draag er een huidkleurige zijdeglans panty onder, omdat je dan zo mooi dat glansje er doorheen ziet. Ik had ‘t gecombineerd met een eenvoudig zwart jurkje met grijze strepen en boots, die morgen naar de schoenmaker moeten omdat de zool bij één schoen los begint te laten. Ik hoop dat ze gemaakt kunnen worden!

Creatief met scrabble letters

Outfit met netpanty

donderdag 12 april

Een beetje minder moe, maar nog altijd weinig energie, dus weinig gedaan. Ik zette een mooie wit met roze Clematis op de foto en ‘s avonds was het tijd om met Martin te gaan eten. Deze keer werd het ‘n broodje hamburger bij de Malle Molen. Ik kon de helft maar op, de rest heeft Martin weg zitten werken.

Ik eet sowieso vrij weinig. De eetlust is echt ver te zoeken. De bel-wekkers zette ik op de foto bij HEMA, waar we later nog een kop koffie zijn gaan drinken. Ik vind het altijd grappige dingen om te zien, al hou ik het zelf liever bij m’n digitale radiowekker.

Lichtroze Clematis

Broodje hamburger met friet

Heel veel wekkers

vrijdag 13 april

Weinig bijzonders gedaan. Gewandeld met Bas, medicijnen opgehaald en me thuis verbaasd over de hoeveelheid planten die al in bloei staat in mijn achtertuin. Onder meer deze mooie Prunus persica, oftewel perzikbloesem. Jammer is dat hier kort nadat ie in bloei staat, altijd één of ander beestje in komt, waardoor de bloemetjes dood gaan en de blaadjes opkrullen. Ik heb ‘m nu bespoten hiertegen, dus hopen dat de beestjes nu niet komen.

Perzikbloesem in de tuin

zaterdag 14 april

‘s middags met Martin een eindje door de omgeving gereden met zijn cabrio en we hebben bij het kasteel in Heukelum gekeken. Omdat ik best veel foto’s heb gemaakt, wil ik daar tóch een apart artikel aan wijden, al is het maar dat de foto’s dan meer tot z’n recht komen. Daarna aan de koffie in Leerdam en weer terug naar Gorinchem.

Verder een schattige foto van Bas en een selfie, die ik maakte nadat ik ontdekte dat de zilvershampoo waar ik m’n haar eens per week mee was, toch wat te lang was ingetrokken en enkele lokken echt lila had gekleurd. Maar omdat ik de laatste tijd weer veel met hair chalk in de weer ben, heb ik er gewoon nog wat pastelkleur bij gedaan, zodat ‘t net lijkt alsof het zo hoort!

zondag 15 april

Wederom een dag dat ik vooral op de bank heb gelegen. Ontzettend duizelig, wankel op m’n benen en zó moe. Toch waarschijnlijk weer te veel gedaan gister. Aanvankelijk had ik niet het idee dat ik iets bijzonders had gedaan. ‘s Middags wel een bezoekje aan de Hip & Happy Market gebracht, maar daarna weer gauw op de bank.

Foto twee en drie maakte ik tijdens deze minimarkt en nadat ik inmiddels al zeker een half jaar non-stop mijn digitale Casio Retro klokje draag, vond ik dit stoere HEMA klokje in een laatje terug, dus besloot die weer eens om m’n pols te doen. Ik mis mijn Casio horloge nu al (klokkijken doe ik liever digitaal), maar voor de verandering vind ik dit toch wel weer eens leuk.

Nieuwe Biba-ring

Muziek tijdens Hip & Happy Market

Print met Volkswagen busje