Inmiddels al ruim een week geleden, maar toch een leuk evenement in mijn eigen stadje, waar ik iets over wil schrijven. Al is het alleen maar om de foto’s die ik heb gemaakt te laten zien. Elk jaar verandert het grasveld Buiten de Waterpoort in Gorinchem een zomerweekend in een sixties en seventies tafereel. Zelf ben ik bijna elk jaar van de partij, al is het nou ook weer niet zo dat ik elke dag urenlang op het grasveld rondhang, daar heb ik geen geduld voor. 🙂

Dit jaar ben ik ook weer geweest. Vorige week zaterdag was ik er ‘s middags met Martin en ‘s avonds ben ik ook nog even wezen kijken. Zondag heb ik even een rondje gelopen, al had ik toen niet de rust om lang te blijven. Meestal neem ik mijn camera ook wel mee, daar had ik dit jaar geen zin in. Te warm voor extra ballast. 🙂 Een fles water was veel belangrijker.

Oranje busje op het Hippiefestival

Bekenden heb ik weinig gezien (één), wel kwam ik zaterdagavond een groepje vrienden tegen die me aanspraken met de boodschap dat ze aan mooie dames vroegen om iets op het spierwitte t-shirt van hun vriend David te schrijven, die ging trouwen. Tot mijn verbazing behoorde ik dus ook tot de categorie ‘mooie dames’ en werd gevraagd of ik wat wilde schrijven. Natuurlijk wilde ik dat wel, vond het een leuke actie.

Minder leuk was dat Bas een aanvaring had met een andere hond, waardoor hij een wondje opliep en even later losbrak van de lijn, al leek het er meer op dat iemand hem had losgemaakt. Ook kwam ik twee vervelende heren tegen, maar verder had ik het naar m’n zin. Ik heb van verschillende kraampjes met etenswaren wel iets gekocht, liet twee henna tattoos zetten en was blij dat ik een flesje zonnebrand had meegenomen, want de zon brandde ongenadig!

IJsjes eten op het Hippiefestival