Eergister was zo’n dag dat ik achterstallige klusjes ging doen: Kleding vermaken en repareren met de naaimachine, eindelijk eens die productfoto’s maken voor op Marktplaats en… mijn Favorieten eens uitmesten. Een fenomeen waar ik sowieso amper gebruik van maak. Alles wat ik nodig heb, tik ik zo in of zoek ik op Google. :-)

Tijdens deze uitmest sessie kwam ik ook een map tegen met wat links voor vermelding op mijn blog. Een bonte verzameling hyperlinks met grappige, originele, gekke of merkwaardige inhoud. De laatste editie van ‘Leuke linkjes’ dateert van juli 2015 (ja, echt), dus tijd voor vers materiaal!

Katten met berouw

Dieren die spijt hebben? Natuurlijk kan dat niet, maar soms lijkt het wel zo! In dit rijtje zie je een aantal mooie voorbeelden van ‘had ik nou maar niet’, de katten-editie!

  1. boredpanda.com/funny-cat-fails/
Fotomanipulatie

Is het Photoshop? Nee, iemand die papieren figuurtjes voor bekende gebouwen zoals de Eiffeltoren en de Tower Bridge houdt, waardoor ze opeens iets heel anders lijken!

  1. boredpanda.com/transforming-landmarks-paper-cut-outs-paperboyo/
Frustrerende voorwerpen

Je zou je maar vervelen, of iets héél anders willen. Iemand is op het lumineuze idee gekomen om een serie voorwerpen te maken die zo frustrerend mogelijk zijn. En inderdaad, als je er alleen al naar kijkt, voel je het al haast opkomen! Vooral die gieter die doet aan het fenomeen ‘water naar zee dragen’ had dit effect op mij.

  1. imgur.com/gallery/6yuAZOu
Kunstige gifjes

Een serie bijzondere gifjes waar je naar blijft kijken!

  1. thisiscolossal.com/the-hypnotic-animated-gifs-of-david-szakaly/
Helpdesk horror

Ik heb nooit bij een helpdesk gewerkt, maar als ik dit zo lees, weet ik héél zeker dat dat nooit gaat gebeuren ook. Wat die mensen soms te verduren hebben…

  1. notalwaysright.com/tag/clients-from-hell/
Lekker knippen

De schaar in een stuk papier zetten kunnen we allemaal wel, maar dit is even iets héél anders. Hoeveel tijd zou daar in zitten vraag ik me af?

  1. boredpanda.com/paper-cut-folk-art-suzy-taylor/
Videootje kijken

Tot slot een leuke animatie shortfilm…