Het lijkt alsof ik ineens weer een soort blog-boost te pakken heb. Gewoon omdat ik niet bij de pakken neer wil zitten (zie dit artikel) en omdat ik veel lieve berichtjes kreeg naar aanleiding van het artikel waaruit blijkt dat mensen mijn blog toch wel leuker vinden dan ik dacht. :-) Ik blijf gewoon bloggen. De ene keer iets meer, de andere keer iets minder.

Vandaag weer een nieuw lijstje glimlachmomentjes. Eigenlijk ben ik ook van plan ze weer in mijn niet-digitale boekje met die mooie leren cover bij te gaan houden. Dat ding ligt het hele jaar door uitnodigend in een rieten mandje op tafel, maar ik doe er al tijden niets mee, omdat ik een hekel aan met de hand schrijven heb. Toch schijnt echt schrijven, best therapeutisch te werken. :-)

Echt HEMA

Toen ik pas langs HEMA liep, kwam er een meneer naar buiten die het kenmerkende HEMA deuntje zelfs buiten de deur van de winkel nog gezellig liep te fluiten. Betere reclame kun je je als winkelketen toch niet wensen?

Mooie fiets

Mijn fiets is inmiddels alweer 4 jaar en 4 maanden oud, toch maak ik het regelmatig mee dat mensen met complimenteren met m’n mountainbike. Onlangs was het een jongen van een jaar of zestien. Wat ik grappig vond, want complimentjes geven aan onbekende mensen is toch niet stoer voor jongeren van die leeftijd.

één miljoen lichtjes

Ik kan me nog goed herinneren dat ik bij blogger Stephanie anderhalf jaar geleden op Instagram een foto zag van een glazen theelichthouder, waarmee ‘t lijkt alsof er heel veel waxinelichtjes in branden. Hij kwam bij Blokker vandaan, maar ik kon ‘m nergens meer vinden. Nu ik bij Action een soortgelijk ding zag staan, moest ik die natuurlijk hebben. Ik vind ‘m zo tof!

Windlicht met spiegels

verjaardagsvuurwerk

Het is bijna een maand geleden dat m’n lieve hondje Bas vijftien werd. Zoals we al jaren doen, gingen we ook dit jaar ‘n pannenkoek eten bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. En elk jaar weer krijgt hij een sterretje op z’n pannenkoek. Zó leuk!

brow love

Eindelijk hét perfecte wenkbrauwpotloodje gevonden. Klein minpunt is dat ie uitgerekend uit een limited edition van Essence komt en binnenkort dus niet meer verkrijgbaar zal zijn. In de Kruidvat winkels is ie al niet meer verkrijgbaar, maar op de webshop wel. Gelijk drie besteld.

Cornflakes

Soms heb ik fases dat ik opeens héél veel zin heb in een bepaald soort eten. Dat heb ik ook met cornflakes, die ik overigens ‘t liefst met wat melk eet. Onlangs weer eens een zak gekocht en van elk bakje melk met ‘flakies’ genoten. Als de zak leeg is, ben ik ‘t ook weer zat voor de rest van het jaar, maar soms moet ik gewoon cornflakes…

Wat is het leukste, grappigste of meest bijzondere wat jij onlangs hebt meegemaakt?