Alweer een week voorbij, augustus is alweer 12 dagen oud. Het kan aan mij liggen, maar het lijkt of de maanden in voorjaar en zomer veel sneller voorbij gaan dan de andere seizoenen! Vandaag een terugblik op de afgelopen week. Veel foto’s maakte ik dit keer niet, maar desondanks toch een aantal die ik de moeite van het vermelden waard vind. Ik zou zeggen, pak wat drinken en ga ervoor zitten! Veel kijkplezier…

maandag 6 augustus

Naar de huisarts geweest, een paar boodschappen gedaan en daarbij een grappig bordje gespot bij Xenos. Begin van de avond een poosje met m’n voeten in het water gezeten bij de Lingehaven en ‘s avonds een eind gefietst door de polder en daarbij de laatste vier foto’s gemaakt. Ondanks dat het overdag weer heel warm was geweest, was het ‘s avonds heerlijk om te fietsen!

dinsdag 7 augustus

Ik sliep nog steeds amper ‘s nachts, maar toch wilde ik ‘s avonds fietsen. Zoals bijna gewoonte is geworden bij mij, werd het weer een langer ritje dan ik gepland had, maar het was wel de moeite waard. Ik ontdekte dat bij Meerkerk ook een Starbucks-filiaal zit, dat biedt perspectieven! De rest van de dag deed ik weinig bijzonders.

woensdag 8 augustus

Met Bas koffie drinken bij DeliFrance (hij kluifjes, ik koffie), later nog wat door de stad gewandeld en daarbij de foto van de Dalempoort gemaakt. ‘s Avonds stapte ik nog op de fiets voor een ritje, dit keer maakte ik geen foto’s onderweg.

donderdag 9 augustus

Oordopjes gekocht in de hoop dat ik dan weer een beetje zou kunnen slapen ‘s nachts. Nu Bas door krijgt dat zijn nachtelijke getrippel geen effect (meer) op me heeft, lijkt hij zijn acties te staken en gaat gewoon slapen, zoals het hoort.

Hier ligt hij schattig met een wolken kussentje wat ik vorig jaar een keer bij Zeeman heb gekocht. Overigens is hij woensdag bij een sprong van de bank wat ongelukkig geland, waardoor hij inmiddels al een paar dagen niet zo lekker loopt.

Bas met zijn wolkje

vrijdag 10 augustus

Zoals je hier al hebt kunnen lezen, werd Bas vrijdag 15 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden met veel lekkers, maar ook met een pannenkoek (één voor zichzelf) bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Dat is een jarenlange traditie. :-) Gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om er een wandelingetje aan vast te plakken en daarbij nog wat foto’s gemaakt.

zaterdag 11 augustus

Beetje binnenshuis gerommeld en diverse korte wandelingetjes gemaakt met Bas. Omdat hij nog steeds last van zijn poot heeft, neem ik een sjaal mee die ik als draagdoek knoop, zodat ik hem gemakkelijk en comfortabel kan dragen.

Verder zette ik de Lingehaven weer eens op de foto en een blikje Guinness die ik onlangs bij Albert Heijn scoorde. Ook Molly moest er weer eens aan geloven en werd op de gevoelige plaat vastgelegd. :-)

zondag 12 augustus

De dag bestond tot nu toe vooral uit klusjes doen, maar ik ben wel van plan om vanmiddag nog te gaan fietsen. Mocht ik daarbij nog leuke foto’s maken, plak ik die hier nog wel bij. :-)