De weken vliegen echt voorbij de laatste tijd en elke keer als ik een weekoverzicht terugkijk denk ik: Heb ik dat écht allemaal in één week gedaan? Mensen denken weleens dat ik hele dagen op de bank uit m’n neus zit te eten omdat ik geen baan heb, maar het tegendeel is dus waar. Ik ben niet iemand die lang stil kan zitten en zeker in voorjaar en zomer ben ik behoorlijk ondernemend en zitten er soms echt te weinig uren in een dag. :-) Nu in elk geval een terugblik op week 33!

maandag 13 augustus

Het is de meeste dagen van de week vrij bewolkt geweest, maar op hier en daar een bui na, vond ik het nog best uit te houden buiten. Het viel me op dat de lucht een paar avonden achter elkaar in een soort schilderachtig tafereel veranderde met verschillende pasteltinten. Deze foto maakte ik tijdens een avondwandelingetje met Bas en ik vind hem behoorlijk geslaagd.

Donkere lucht boven de Peterbrug

dinsdag 14 augustus

Best grappig hoe je smaak kan veranderen. Ondanks de ‘wit’ trend, heb ik echt een pesthekel aan deze ‘kleur’ en dus ook aan witte T-shirts, maar inmiddels liggen er toch minimaal acht witte shirts in mijn kast.

Ik combineerde dit eenvoudige shirt met een zwarte jeans en Nikes. ‘s Avonds stapte ik op de fiets voor een rondje over Werkendam, waarbij ik een klein kerkje ontdekte waarvan ik het bestaan nog niet kende en even op de Merwedebrug naar de schepen heb staan kijken. En weer was er zo’n bijzonder mooie lucht te zien!

woensdag 15 augustus

Ondanks dat het inmiddels al een week geleden was, had Bas nog steeds last van zijn poot en dat betekende dus een hele hoop korte wandelingetjes van maximaal 1 km en zachtjes aan kijken of dat op te bouwen is. Tijdens één van die loopjes zette ik deze roze bottelroos op de foto.

Roze bottelroos

donderdag 16 augustus

‘s Avonds met Martin bij McDonald’s gegeten (zo heel af en toe moet dat kunnen) en daarna nog even in het Lingebos gewandeld wat vlakbij ligt. Best raar om daar zonder Bas te lopen, maar die zat thuis en sowieso was het voor zijn poot een beetje te veel belasting geweest. Martin ging om 7 uur naar huis omdat ie naar het zomerfeest in Almkerk ging. Zelf stapte ik nog even op de fiets voor een rondje.

Fietsen in het Lingebos

vrijdag 17 augustus

M’n moeder kwam druiven brengen op de fiets vanuit Andel en omdat ik toch van plan was om zelf ook te gaan rijden, besloot ik haar te vergezellen op de terugweg. Uiteindelijk zijn we gaan wandelen in de Struikwaard (natuurgebied bij Giessen) en genoten we van koffie met iets lekkers bij brasserie De Buurman in Aalst.

Ik vervolgde de tocht in m’n eentje, stak over naar Veen waar ik op de begraafplaats ben geweest en in de molen heb gekeken. In Rijswijk verdwaalde ik lichtelijk in het Almbos, waardoor ik uiteindelijk op privéterrein uitkwam waar een heus kasteeltje stond, ik spotte een schattig veulen en maakte thuis pizza. Super dagje!

zaterdag 18 augustus

Zoals ook de voorgaande dagen, weer wandelingen op ‘therapeutische basis’ met Bas. Zelf begin ik die korte eindjes best zat te worden, maar ik heb het graag voor hem over. Onderweg maakte ik de foto op de stadswal en later de kat.

Als ik langs de huizen aan het Dalembolwerk kom, kijk ik altijd of ie er zit en vaak is dat het geval. Ik vind het zo’n mooie kat dat ik, vanaf het moment dat ik de iPhone X met portretmodus heb, hoopte op een kans om het beestje mooi vast te leggen.

‘s Avonds maakte ik een salade met (koude) bieten en geitenkaas, geïnspireerd door mijn favoriet van de Vitamine Kantine en dat was erg goed gelukt én heel snel en simpel te bereiden, dus voor herhaling vatbaar! Tot slot vond ik het tijd om mijn kwasten weer eens te wassen.

zondag 19 augustus

Best een relaxte zondag waarop ik niet veel bijzonders heb gedaan. Ik had ‘s avonds nog willen gaan fietsen, maar deed niets anders dan geeuwen en ben uiteindelijk toch thuis gebleven.

Wel maakte ik deze selfie. Niet de leukste ooit en ik kijk misschien een tikje verveeld of zelfs chagrijnig. Ik heb opeens weer meer zin om me uitgebreider op te maken, terwijl ik wekenlang praktisch niets heb gedragen. Bij mij komt heel veel in fases… Foundation vind ik overigens nog steeds niets.

Selfie met ‘No Bad Vibes’ T-shirt