De afgelopen week is echt voorbij gevlogen! Ik ben erg productief bezig geweest op diverse vlakken, heb veel aan m’n blog gewerkt en ook nog leuke dingen buitenshuis gedaan. zoals een dagje naar Zaltbommel en een middagje naar Leerdam. Ik neem je vandaag weer mee voor een terugblik van de afgelopen zeven dagen!

maandag 27 augustus

Even op de fiets naar het nieuwe winkelcentrum in Hoog Dalem geweest. Ik was er op de dag van de opening geweest (vorige week woensdag) maar had toen best wel haast en ben toen ook niet bij de nieuwe koffiebar geweest. Aangezien ik daar wel erg benieuwd naar was, ben ik maandag dus even gaan kijken. Erg leuke zaak! Lekkere koffie en een leuke uitstraling.

dinsdag 28 augustus

Ja, deze foto zag je ook al voorbij komen in dit artikel, maar aangezien het de enige foto was die ik van deze dag heb, plaats ik ‘m hier gewoon ook nog een keer. Waar ik maandag vooral bezig ben geweest met kasten en laden uitmesten, ging ik dinsdag verder met een grote schoonmaak op de computer. Ook daar moet af en toe even de bezem erdoor!

Salade met mini maiskolfjes

woensdag 29 augustus

Ik ben opeens helemaal in de ban van de memory bricks die op verschillende plekken in de stad te vinden zijn. Best lastig om ze te vinden met mijn slechte zicht, maar waar een wil is, is een weg en nu ik me voorgenomen heb dat ik ze allemaal wil vinden, lukt dat me ook. Inmiddels heb ik er al 11, dus de rest komt vast ook goed! Ook dronk ik met Bas koffie bij ‘t Oude Stadthuys, werkte ik aan mijn blog, keek ik binnen bij het voormalige V&D pand en zette ik mooie Molly op de foto!

donderdag 30 augustus

De eerste foto maakte ik rond een uur of tien ‘s morgens en ik had gelijk zoiets van: Ja dit is een goeie! Gezien het aantal likes op Twitter en Instagram, zijn anderen dat ook met me eens. :-) ‘s Middags ging ik met Bas naar Leerdam en maakte daar foto’s van het haventje, glazen snoepjes en een telefooncel die omgetoverd is tot een soort boeken-ruilhokje. ‘s Avonds ontdekte ik dé tip om walnoten snel en handig te kraken en ging daarmee aan de slag. En natuurlijk was het weer tijd om met Martin te gaan eten. Dit keer werd ‘t de Mexicaan.

vrijdag 31 augustus

Het lijkt de laatste paar dagen opeens een stuk beter te gaan met ‘t pootje van Bas (dat mag ook wel een keer na drie weken) en we hebben ook wat meer gewandeld. Voor een kop koffie (en een kluifje voor Bas) naar het Piazza Center en via een andere route door de binnenstad terug. Later ging ik weer op zoek naar memory bricks en maakte daarbij de foto van de molen. ‘s Avonds was er schemer markt op de Langendijk, waar ik even ben gaan kijken. Erg leuk!

zaterdag 1 september

Lekker in Zaltbommel aan het wandelen en fotograferen geweest. In volle vaart met de pont er naartoe (en ook terug naar huis) en al met al een superleuke dag gehad, waarbij ik heel veel heb gelopen. Op weg naar de pont kwam ik het leuke Volkswagenbusje tegen op de Langendijk.

zondag 2 september

Een off-day vanwege de tijd van de maand, dus erg rustig aan gedaan. Laat in de middag nog wel even op pad voor een missie waarover ik binnenkort ook een artikel ga schrijven en onderweg de onderstaande twee foto’s gemaakt van respectievelijk de Burgstraat en de Hoogstraat.