Hallo! Leuk dat je mijn weekoverzicht komt bekijken! Ik heb de afgelopen week niet veel foto’s gemaakt. De meeste denk ik wel tijdens mijn fietstocht naar Den Bosch, maar die heb je in het item wat ik daarover schreef al kunnen zien. Verder bleef er niet héél veel over, maar toch genoeg om een weekoverzichtje in elkaar te zetten…

maandag 10 september

Best een eindje gewandeld met Bas, het ging de afgelopen anderhalve week heel goed met z’n poot. Inmiddels is dat weer ongedaan, dankzij een andere hond die veel te wild was en een baas had die ‘t niet nodig vond om het beest tot de orde te roepen.

Maar goed, maandag ging het nog goed. Onderweg kwam ik bij een school deze sommen tegen op straat, wat ik wel grappig vond. Rekenen op straat, weer eens wat anders. ‘s Avonds kwam ik een egeltje tegen die best nieuwsgierig was, maar flitslicht maar niks vond. :-)

Sommen op straat

Egeltje gespot

dinsdag 11 september

Dinsdag reed ik dus naar Den Bosch (en terug) met de fiets en schreef hier al over. Zie linkje in de intro! Toch wilde ik nog wel even een fotootje plaatsen van deze leuke dag, dus bij deze.

Fietsen bij Zaltbommel

woensdag 12 september

Weinig gedaan en ook geen foto’s gemaakt. Ik was moe en niet eens vanwege de fietstocht, maar puur doordat ik héél slecht geslapen had. Ik slaap tegenwoordig vaker slecht dan goed en op de dag dat ik die fietstocht ging doen, had ik ook maar 5 uur geslapen. De nacht daarop was mijn lijf nog zó actief van de hele dag bezig zijn, dat ik daardoor weer niet kon slapen en uiteindelijk denk ik zo’n 3 of 4 uur geslapen heb. Gaat lekker…

donderdag 13 september

Ik voelde me weer fit na eindelijk weer eens een goede nacht, maakte fijne wandelingen met Basje en ben ook een paar keer de stad in geweest voor een boodschap. ‘s Avonds ging ik met Martin naar de verlichting in Aalst kijken (vroeger ging ik daar met m’n ouders vaak kijken) en we aten een uitsmijter bij cafetaria de Kraaij. Uiteindelijk bleek het maar goed dat ik me deze dag weer een stuk energieker voelde, want ik bleek bijna 15 km te hebben gelopen uiteindelijk!

vrijdag 14 september

Weer een slechte nacht en weer weinig waard overdag. Het is echt een verschil van dag en nacht en ik baal er zó van dat ik tegenwoordig zo vaak slecht slaap. Ik kan prima in slaap komen en ook blijven, maar als ik door externe factoren wakker word, kan ik daar weinig aan veranderen. Foto’s maakte ik ook niet op deze dag.

zaterdag 15 september

Een nieuwe selfie (want m’n make-up was goed gelukt), nieuwe iPhone hoesjes van AliExpress (de rode had ik al, nu ook roségoud en blauw. deze zijn écht heel fijn) en ‘s middags met Martin naar de Giessense markt en daarna een latte drinken bij Jimmy in het nieuwe winkelcentrum in Hoog Dalem. ‘s Avonds lekker lezen op de bank in chill-modus. Prima dagje zo!

zondag 16 september

Het ultieme vrijdag-de-dertiende gevoel. Een uur nadat ik op bed lag, erachter komen dat ik m’n kompas kwijt ben die ik gebruikt heb als ‘props’ voor een foto en waarschijnlijk daar heb laten liggen. Vervolgens tevergeefs op zoek (midden in de nacht) en rond vier uur pas in slaap.

Anderhalf uur later moest Bas spugen én naar buiten en daarna lukte slapen helemaal niet meer. Ik bleek ook nog een oor-piercing kwijt te zijn, die ik dan wél weer heb teruggevonden. Uiteindelijk sliep ik anderhalf uur over de hele nacht. Béétje weinig.

M’n moeder was zo lief om mee te komen zoeken, maar ook met een paar goede ogen erbij, is ie nog niet terecht. Ik heb het vermeld op zo’n gevonden en verloren voorwerpen pagina op Facebook, op verlorenofgevonden.nl en op Twitter en Facebook.

Tot slot heb ik een papier tegen een boom geprikt en zo’n 30 briefjes verspreid bij huizen die dichtbij het terrein staan waar ik ‘m verloren ben. Op hoop van zegen. Ik wil ‘m écht heel graag terug en ben er goed ziek van.

Op onderstaande foto’s zie je de briefjes die ik had gemaakt (design-technisch ook nog enigszins verantwoord, that’s just me) en een stel mini-Polaroids die uit een pakje komen. Ik had ze ooit vai AliExpress besteld omdat ik het leuk vind om die te gebruiken om ergens foto’s van te maken, maar de meeste plaatjes vind ik eigenlijk knap stom dus na deze foto doe ik ze weg.

Flyer om mijn kompas terug te vinden

Een heleboel fotootjes