De laatste week van september ligt inmiddels alweer achter ons. Op de eerste dag van de nieuwe week, is ook de eerste dag van de nieuwe maand begonnen. Oktober alweer. Dat moment dat je je realiseert dat het laatste restje zomer definitief voorbij is. De herfst is het seizoen waar ik best een haat/liefde verhouding mee heb.

Enerzijds vind ik het heerlijk om knus onder een dekentje op de bank te lezen, het huis gezellig te maken met kaarsjes. Anderzijds is de herfst ook de tijd van het jaar dat ik weer merk hoe gevoelig ik ben voor het meer donkere seizoen.

Nu in elk geval een terugblik op nog één week september. Ik fietste naar Zaltbommel en ging er zaterdag weer naartoe, dit keer met de auto. Ik ging maar liefst 2 keer op verjaardagsvisite bij Martin en uit eten bij De Beren, Ik heb me weer prima vermaakt.

maandag 24 september

Op zich niet zo heel veel bijzonders gedaan. ‘s Middags de maandelijkse afspraak bij de huisarts en verder wat boodschappen gedaan en thuis gerommeld. Ik zette m’n nieuwste I Heart Make-Up palette op de foto, die ik de week ervoor in Werkendam had gekocht. Ik heb er nu al veertien of vijftien. Dat is echt zo’n beetje een verzamel-dingetje van mij geworden. :-)

I Heart Make-up 24k Gold palette

dinsdag 25 september

Ik genoot ‘s morgens van een heerlijke wandeling met Bas en besloot spontaan dat ik wel zin had om een rondje over Zaltbommel te doen met de fiets. Ondanks dat ik dat ooit nog ‘heel ver weg’ vond, valt het best wel mee. Ik sta binnen een goed uur in Zaltbommel (25 km), dus best te doen.

Eenmaal in Zaltbommel ontdekte ik ook een leuk parkje aan de rand van de stad, waar ik ook nog wat rond heb gehobbeld met de fiets. Het werd in totaal een ritje van iets meer dan 50 km. ‘s Avonds ging ik ook nog op visite bij Martin, die jarig was.

woensdag 26 september

Eigenlijk een beetje een herhaling van de dag ervoor. Ongeveer 4 km gelopen met Bas en daarna weer gaan fietsen. Dit keer een ritje van 30 km over Uppel en Almkerk. Het was echt heerlijk weer en in deze tijd van het jaar met de donkere maanden in het vooruitzicht, moet je zonuren pakken zoveel je kunt! ‘s Avonds maakte ik een salade en hing ik op de bank met een boek.

Molen bij Uppel

donderdag 27 september

Tijd om mijn nieuwe jurk eens uit de kast te trekken en me wat uitgebreider op te maken. Dat is trouwens iets wat ik de laatste tijd weer vaker doe en ik merk dat het steeds sneller lukt om mezelf een mooie make-up look aan te meten. Ik ben altijd een beetje ongeduldig en heb zelden of nooit zin om 20 minuten of langer met make-up bezig te zijn, dus het is mooi als dat sneller gaat.

‘s Avonds was het tijd om met Martin ergens te eten. Dit keer werd gingen we naar De Beren. Ook dit keer met een spaarkaart van de AH restaurant-actie. Zodoende hadden we voor gemiddeld € 16 per persoon een driegangenmenu. Niet gek toch?

Selfie met nieuwe jurk

zaterdag 29 september

Vrijdag heb ik heel weinig gedaan en ook geen foto’s gemaakt, dus gelijk door naar zaterdag. Ik ging met Martin naar de Veiligheidsdag in Zaltbommel. Het was wat kleinschaliger dan verwacht, maar toch wel even leuk om te zien.

Daarna nog een stuk door het eerder deze week ontdekte parkje gelopen en koffie gedronken bij het Stadscafé op de markt. Een prima middag zo. De selfie maakte ik bij een brandweerwagen (kleurde leuk bij m’n jas). De eerste foto maakte ik trouwens nog thuis in Gorinchem. Daar was de Botenbeurs in volle gang.

zondag 30 september

Nog een keer op verjaardagsvisite omdat Martin zijn verjaardag officieel op deze dag hield. Ik ging deze keer op de fiets. Zodoende had ik toch ook weer een kleine 25 km gefietst. In m’n jurk nota bene, wat niet echt handig is, maar had geen zin om me weer te verkleden. Eenmaal weer thuis niets meer gedaan. Foto’s maken ook niet. :-)

Hoe was jouw week?