Alweer een week verder en wat mij betreft was het een mooie week. Met heel veel zonneschijn en mooie herfstkleuren. Ik heb dan ook heel wat foto’s gemaakt waarvan ik je er graag een aantal laat zien. Verder ging ik eten bij de Mexicaan, wandelde alles bij elkaar flink wat kilometers en ging naar een Oktoberfest party in Nieuwendijk.

maandag 15 oktober

Zo’n dag dat je van alles en nog wat doet, maar weinig bijzonderheden. Wel ging ik even naar de dokter omdat ik hoopte iets te krijgen tegen de hoest waar ik inmiddels al ruim een week elke nacht van wakker lag. Ik kreeg codeine die helaas niet bleek te helpen, maar 2 dagen later stopte het nachtelijk hoesten uit zichzelf gelukkig. Overdag maakte ik deze foto op de stadswal.

Wandelen op de wal

dinsdag 16 oktober

Een prachtige dag met weinig wind en dat levert dan weer mooie reflectiefoto’s op. Ik wandelde aardig wat af met Bas en stapte ‘s middags ook nog op de fiets voor een rondje over Woudrichem en Sleeuwijk. Prima dagje zo!

woensdag 17 oktober

Ik liep voor het eerst in maanden weer eens een wat langere afstand met Bas, namelijk 8.5 km. Sinds hij afgelopen zomer z’n poot flink bezeerde, heeft dat lange tijd niet gekund en ik was blij dat het nu weer ging. Al heeft hij op het moment van schrijven zijn poot opnieuw benadeeld toen ik 20 minuten weg was en loopt weer flink mank. Het blijft tobben met dat hondje… :-)

donderdag 18 oktober

Weer aan de wandel met Bas en onderweg aardig wat foto’s gemaakt, waaronder de eerste twee. Verder een selfie met mijn nieuwe groene jurk (al zie je daar maar een héél klein stukje van) en ‘s avonds met Martin eten bij de Mexicaan, wat weer ouderwets genieten was!

vrijdag 19 oktober

Overdag maakte ik een foto van deze bottelroos met knop en ‘s avonds ging ik met Martin naar een Oktoberfest party in Nieuwendijk. Na een halfuur hadden we het wel gezien en zijn we weer weg gegaan. Uiteindelijk zijn we nog op visite geweest bij de buren van Martin en dat was ook gezellig, dus toch nog een leuke avond gehad.

zaterdag 20 oktober

Onmiskenbaar een dag met een mooie avond. Toen ik ‘s avonds nog even naar Albert Heijn was gefietst om een paar boodschappen, maakte ik op de terugweg eerst de bovenste foto en besloot vervolgens nog even naar het strand te rijden om wat foto’s te maken en daar kreeg ik geen spijt van! Dat eten moest maar wat langer wachten…

zondag 21 oktober

De laatste jaren ben ik de herfst steeds meer gaan waarderen. De natuur is zo mooi met al die warme kleuren en er is zoveel om te fotograferen! Dat deed ik op deze zonnige zondag dus ook in overvloed. Ik wandelde meerdere keren met Bas en ben later nog even op de fiets naar het Lingebos gereden om daar wat foto’s te maken. Zo is de herfst best fijn!