Ja hallo! Ik ben er nog hoor. Ik woon nog steeds in Gorinchem en ik heb ook nog een blog, al laat ik daar niet veel van merken de laatste tijd. Alweer twee weken niets geschreven. Enerzijds voel ik me daar schuldig over, anderzijds wil ik geen dingen tegen m’n zin doen.

Ik heb het vaak genoeg gedaan hoor: Artikelen schrijven omdat ik vond dat ”t moest’ en ik kan je vertellen: Dan gaat het echt tegenstaan. Mijn blog is er niet meer één waar je elke dag verse content op gaat vinden. Gewoon als ik zin en tijd heb. Maar toch knaagt het soms. Stom he?

maandag 29 oktober

Een nogal grijze dag waarop ik niet veel meer deed dan wat wandelen met Bas en lezen op de bank. Vergezeld van mijn huisdieren. Cosy! Deze tekening is al heel lang te zien in één van de winkelstraten, maar ik besloot er nu een foto van te maken, die ik helemaal niet verkeerd vind. Verder klom ik op een steiger om daar vandaan een foto van een leuk bootje te maken. Wel een mooi geheel zo, met nog een stukje hout van de steiger en de oude huizen op de achtergrond.

dinsdag 30 oktober

Wederom een niet al te bijzondere dag. Zoals eigenlijk bijna alle dagen van de afgelopen twee weken, om eerlijk te zijn. ‘s Avonds maakte ik heerlijke gehaktballen.

Gehaktballen maken

woensdag 31 oktober

Inmiddels heeft het al aardig geregend, dus ik denk dat de kansen voor het schieten van mooie herfstplaatjes inmiddels wel aardig verkeken zijn. Gelukkig heb ik er nog heel wat kunnen maken! Waaronder deze, tijdens een wandeling met Bas op de stadswal.

Herfst op de wal

donderdag 1 november

Donderdag is altijd eet-night met Martin. Ondanks dat we eerst altijd naar hetzelfde eettentje gingen, gaan we tegenwoordig elke week wel ergens anders en dan is het leuk als je zo nu en dan een nieuw restaurant aan je lijstje toe kunt voegen.

Aangezien we wel graag budget eten, is dat soms nog best lastig, maar na wat zoeken had ik een mooi juweeltje gevonden waar ze lekker eten hebben voor een goede prijs. En je zit er ook nog eens leuk.

Eten bij Il Sole

vrijdag 2 november

Een mooie herfstdag dus even lekker op de fiets. De foto van de Lingehaven maakte ik al eerder, tijdens m’n wandeling met Bas. Ik wilde aanvankelijk een rondje over Woudrichem doen, maar besloot er nog een stukje aan vast te plakken en m’n moeder met een flitsbezoekje en een bosje bloemen te verrassen. Ze zat niet zo lekker in haar vel. Mijn actie werd gewaardeerd en op de terugweg naar huis, kon ik genieten van een prachtige avondlucht en zonsondergang.

zaterdag 3 november

Wakker geworden met een grieperig gevoel en dat ging helaas niet echt weg. Overdag veel op de bank gelegen en verder met mijn sieradencollectie een beetje uitdunnen (dit op de foto is wat er overgebleven is, nog best veel) en ‘s avonds met Martin naar een 80’s en 90’s party in Oudendijk. Onder normale omstandigheden had ik dit geweldig gevonden, nu heb ik letterlijk de minuten afgeteld totdat ik naar huis kon. Ik voelde me écht niet oké. Maar ja, eigenwijs…

maandag 5 november

De afgelopen week was wederom vrij rustig. Sinds zaterdag heb ik me eigenlijk niet echt meer goed gevoeld. Veel moe, veel op de bank hangen en ik kreeg er vervolgens ook nog een flinke verkoudheid overheen, terwijl ik net 3 weken genezen was van de vorige. Echt veel heb ik dus niet uitgevoerd, behalve me belabberd voelen. Lekker op de bank dus, verder alleen het hoognodige. Tijdens een loopje met Bas ‘s avonds, maakte ik de foto van molen de Hoop.

dinsdag 6 november

Waarschijnlijk de enige actieve dag van de week, maar hij was wel leuk! Ondanks dat ik dus van maandag op dinsdagnacht snotverkouden en tegelijkertijd ook nog ongesteld was geworden en nog steeds flinke rugpijn had door het lange staan op dat feestje zaterdag, vond ik dat ik iets moest doen met deze zonnige dag en ging ik met Bas wandelen bij landgoed Mariënwaerdt. Ik heb uiteraard nog veel meer foto’s gemaakt, maar hierover volgt nog een blogpost.

donderdag 8 november

Lopen met Bas en lol hebben om de enorme schaduw naast hem. Het lijkt wel een wolf! Verder spotte ik deze prachtige oranje boom en ‘s avonds eten bij Domino’s, daarna afsluiten met een bakkie bij HEMA. Waar ik deze ‘tompouce’ bij legde. Oftewel: een pakje zakdoeken met tompouce verpakking. Ik vond het hilarisch. 🙂 Die zakdoeken zijn momenteel onmisbaar.

vrijdag 9 november

Eigenlijk weer bijna de hele dag binnen geweest, maar wel creatief in de weer met koffiebonen en wat andere voorwerpen. Dit soort foto’s maken blijf ik ontzettend leuk vinden! En ondanks dat ik had verwacht dat ‘t best lastig zou zijn om een koffiekopje te vormen van koffiebonen, viel dat me heel erg mee. Niks geen sjabloon, gewoon met de handjes. Het resultaat mag er zijn.

Koffie compositie

zaterdag 10 november

De zoveelste saaie dag. 🙂 Echt herfstweer ook, dus met de paraplu naar buiten om te lopen met Bas. Die lijkt na 15 jaar eindelijk door te hebben dat hij zelf ook enigszins droog blijft als hij vlak naast me blijft lopen in plaats van drie meter verderop. Verder een foto van mijn katten-pen van AliExpress. Hoeveel lol kun je hebben van een ding van 26 cent. 🙂 Hij schrijft nog lekker ook.