Oh oh, wat gaat ‘t weer ontzettend lekker, dat bloggen van mij. Er zijn inmiddels al verschillende onderwerpen waarover ik iets wil schrijven, maar ik heb het de afgelopen week echt belachelijk druk gehad, dat het er wéér niet van kwam. Hopelijk gaat het aankomende week weer wat beter! Nu in elk geval een terugblik in foto’s op de afgelopen week. Op dinsdag. Moet kunnen. 🙂

maandag 12 november

Wat heb ik vorige week maandag ook alweer gedaan… Het was een regenachtige dag en ik had precies het juiste theezakje gekozen. Verder ben ik creatief bezig geweest met m’n notitieboekje wat ik sinds kort gebruik en ben ik thuis met allerlei projectjes bezig geweest. ‘s Avonds nog wat foto’s gaan maken buiten, dankzij een tip van m’n moeder. Het was eigenlijk al een beetje te donker, maar de roze lucht was erg gaaf!

dinsdag 13 november

‘s Middags werd de kookgroep voor elektrisch koken aangelegd. Een week eerder had ik eindelijk een nieuwe magnetron aangeschaft (de oude had al een half jaar flinke kuren), dus een aardige upgrade voor m’n keuken. De magnetron doet ‘t goed, de kookgroep blijkt een iets minder groot succes. Het soort aansluiting wat ze hebben gemaakt wordt in de meeste gevallen gebruikt voor inbouw en laat ik dat nou niet hebben. Die paar opties die overblijven, zijn niet te betalen.

Nieuwe magnetron

woensdag 14 november

Lekker gewandeld met Bas en ‘s middags met m’n moeder op pad om foto’s te maken van haar nieuwe auto. De fotoshoot afgesloten met een pannenkoek bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem en daarna thuis beginnen aan een paar uur lang fotobewerking. 🙂

donderdag 15 november

Donderdag ook druk geweest met fotobewerking en het monteren van een filmpje. Eigenlijk ben ik daar de hele middag mee zoet geweest. ‘s Avonds eten met Martin. DIt keer weer eens bij de Malle Molen en daarna een bakkie gedaan bij HEMA.

vrijdag 16 november

Ik was, zoals eigenlijk elke ochtend tegenwoordig, vroeg wakker en nadat ik Bas z’n plasje had laten doen (de reden dat ik vroeg wakker ben), besloot ik me aan te kleden en op de fiets te springen om te kijken of ik wat leuke foto’s van de mist kon maken. Ik ben uiteindelijk anderhalf uur buiten in de kou geweest. Echt veel foto’s heb ik niet, maar wel een aantal waar ik blij mee ben. ‘s Avonds maakte ik de foto van de Lingehaven met lichtjes.

Park Gorkum Oost

Bruggetje in het park

Lingehaven in de mist

Warme kleuren in de Lingehaven

zaterdag 17 november

Martin kwam langs omdat hij donderdag vergeten was de kruidbolletjes voor me mee te nemen die hij bij zijn supermarkt had gekocht. Nu was hij ze weer vergeten, dus zijn we even de stad in geweest en daarna naar zijn huis gereden om daar wat te drinken en vervolgens met de bolletjes weer naar Gorinchem. Omdat het inmiddels 6 uur was, een frietje gehaald. Werd uiteindelijk dus onverwachts een middag- en avondvullend programma zo. 🙂

Oranje blaadjes en een blauwe lucht

zondag 18 november

De laatste dagen flink last van opruimwoede, waar ik zondag ook veel mee bezig ben geweest. En verder ben ik ook weer aardig creatief bezig de laatste dagen en houd ik mijn boekje ook weer bij. Een combinatie van één vraag per dag, de dag in één zin en iets waar ik dankbaar voor ben. Een soort overblijfsel van het positivity diary waar ik dit boekje eerst voor gebruikte.

Lekker knutselen