Warempel, het weekoverzicht daadwerkelijk op zondag. :-) Bloggen gaat inmiddels sowieso weer wat beter en voor de aankomende week heb ik ook weer wat leuke artikelen gepland, waarvan ik er sowieso al één geschreven heb. Ik kan het wel. :-)

Dit keer ook niet al te veel foto’s. Ik heb een heel productieve week gehad met een leuk uitje als hoogtepunt, maar veel plaatjes heb ik niet geschoten. Desondanks neem ik je toch mee voor een terugblik, van week 47 alweer!

maandag 19 november

De eerste dagen was ik niet zo veel buiten, maar ben ik binnen actief bezig geweest met allerhande dingen. Van huishoudelijk werk tot creatieve projectjes. Verder fietste ik naar het Piazza Center voor nieuw brood, deed ik wat andere boodschappen en had ik mijn maandelijkse afspraak bij de huisarts.

Die zei dat ze het zo goed van me vindt dat ik steeds beter overweg kan met mijn angststoornis en er daardoor minder last van heb de laatste tijd. Terwijl ik normaal rond deze tijd juist veel last heb en onlangs ook nog een spannend onderzoek in ‘t ziekenhuis heb gehad.

dinsdag 20 november

Er kwam iemand langs om mijn lekkende kraan te repareren, maar hij verving uit routine maar even de hele uitloop en op de nieuwe zat geen schroefdraad en de broeskop die ik altijd gebruik om vaat of de gootsteen te spoelen, paste niet meer. Tig telefoontjes verder, draaide het erop uit dat ik het er maar mee moest doen. Dan maar zelf op zoek naar een andere uitloop.

Verder ging ik opnieuw naar het Piazza Center omdat het brood wat ik altijd koop, de vorige dag niet op voorraad was bij AH. Bij een winkel waar ik normaal nooit kom, spotte ik een superleuke winterjas, maar veel te duur.

Thuis knutselde ik met mijn toner-pen en transferfolie. Daar kun je echt superleuke dingen mee doen! Ik heb een mooi idee met een bloem wat ik eerdaags eens ga uitvoeren. Als het gelukt is, zie je de foto wel op mijn blog verschijnen. :-)

Creatief met mijn boekje

woensdag 21 november

Drie bouwmarkten af voor een uitloo met schroefdraad, maar helaas zonder resultaat. Eenmaal thuis zocht ik op internet en vond ik er vrij snel één voor nog geen tientje bij Bol.com. Verder wilde ik tóch die toffe winterjas nog eens aantrekken en bood de winkelmedewerker aan om foto’s te maken, toen ze zag dat ik een selfie wilde maken om naar m’n moeder te appen.

Ik vind het echt vreselijk als mensen mij op de foto zetten en zeker als ik ermee overvallen word, maar voor een appje kon het dan nog wel. Op deze foto zie je alleen mijn achterkant en ik vind gek genoeg dat ik er zo nog niet eens zo dik uitzie, al voel ik me dat wel alweer een tijd. Deze is een maat te klein, maar de goede maat was er niet en het ging alleen even om het idee.

Mijn nieuwe winterjas

donderdag 22 november

De nieuwe uitloop lag om 9 uur al op de deurmat en nog in mijn slaaptrui gelijk aan de slag om te kijken of hij zou passen. Volgens de jongen bij Praxis die me de dag ervoor had geholpen, zou het lastig worden om er één te vinden met precies de juiste maten. Toch bleek dat mee te vallen, want deze past perfect!

Dat dikke stuk onderaan is een draaibaar opzetstuk waarmee je een gewone straal en een soort douchestraal kunt gebruiken en dat is echt ideaal! Ik weet nu gelijk hoe ik een kraanleertje moet vervangen, dus de volgende keer doe ik dat gewoon zelf.

‘s Avonds was het tijd om met Martin te gaan eten. Dit keer werd het DeliFrance. Veel at ik niet, ik koos voor een soepje met brood, maar de soep was deze keer niet erg lekker en ik heb de helft laten staan. Gelukkig zat er wat meer brood bij dan anders, maar ‘s avonds had ik weer trek. :-) Gezellig was het hoe dan ook wel.

Kraan repareren

vrijdag 23 november

Even de fotoserie bewonderen die omgedoopt is tot Tolerantiepad. Een mooie gedachte waar ik me wel in kan vinden. Dingen als tolerantie en respect vind ik zelf ook heel belangrijk in het leven en dat zijn aspecten die veel dieper gaan en een langer effect hebben dan hoe populair je bent op Instagram, hoeveel cash je verdient of hoe hip je bent. Geweldig initiatief!

Verder ging ik even met de trein naar Dordrecht Stadspolders om iets op te halen wat apart gehouden was in een winkel. Helaas ging het bewuste item uiteindelijk niet mee naar huis omdat ik ‘m tegen vond vallen, zodoende heb ik winkelcentrum Bieshof eens gezien, een lekker kopje koffie gedronken en deze toffe holografisch-achtige muur gespot bij het station.

zaterdag 24 november

Met Martin naar de Winter Efteling. Dankzij m’n moeder kon ik met zo ongeveer 50% korting aan kaartjes komen en dan vind ik het nog wel leuk om zoiets te doen. Sowieso was ik al bijna 10 jaar niet meer in de Efteling geweest. Ik besloot dit keer eens wat dingen te doen die ik normaal links zou laten liggen, dus zat ik binnen de kortste keren in een achtbaan!

Als je een beetje goed oplet, kun je ook nog best wat lekker eten scoren voor niet al te hoge prijzen, dus genoten we van een Turkse pizza, iets wat ik sowieso al meer dan een jaar niet meer gegeten heb. Ik schrijf nog een aparte blogpost over het Efteling-uitje, maar hier vast een voorproefje! De eerste foto is mislukt, maar ik vind dat abstracte ook nog wel wat hebben. Doet ‘t leuk als achtergrondje!

zondag 25 november

Geen foto’s van deze dag. Lekker uitgeslapen na in twee dagen tijd ongeveer 25 km gelopen te hebben en verder binnen wat gerommeld, lezen op de bank, tv kijken en blogposts schrijven. Een prima rustig zondag zo! Precies zoals ze horen te zijn. :-)

Hoe was jouw week?