Vandaag weer een zestal vragen het uit inmiddels bekende roze boekje van Flow. Ongelofelijk dat ik zo’n piepklein boekje nog steeds niet ‘uit’ heb. 🙂 Al is het eind inmiddels al wel in zicht en zit het merendeel van de bladzijden inmiddels aan de linkerkant. 🙂

888. Wie is je favoriete cabaretier?

Geen. Ik vind ze zelden of nooit leuk omdat het meestal niet het soort humor is waar ik van houd en er vaak grappen over de rug van anderen worden gemaakt. Iets waar ik een hekel aan heb. Er is er wel één die nog best grappig uit de hoek kan komen, namelijk Ronald Goedemondt.

889. Welke bloemen geef je graag cadeau?

De goedkoopste! Nou dat valt op zich mee. Ik geef eigenlijk zelden of nooit bloemen, dus een favoriet om te geven heb ik niet. Ik let er meestal meer op dat het past bij de gelegenheid of de favoriete kleur van de persoon in kwestie. En ja, ook naar de prijs. Bloemen zijn best duur.

890. Wat houdt je ‘s nachts wakker?

Nou, de laatste maanden is dat zonder twijfel Bas. Inmiddels gaat ‘t beter qua plassen en hoeft hij er ‘s nachts minder vaak uit, maar hij heeft periodes dat hij onrustig is en vaak wakker wordt. En als hij wakker is, moet ik blijkbaar ook wakker worden en daar ben ik niet echt blij mee. 🙂

891. Wat doe je het liefst op een regenachtige zondagmiddag?

Lekker op de bank onder m’n dekentje met een spannend boek.

Linnen tas met print

892. Zeg je liever goedemorgen of welterusten?

Geen idee, nooit over nagedacht. Ik zou denk ik eerder kiezen voor goedemorgen, omdat je dan de hele dag nog voor je hebt. Maar echt een voorkeur heb ik niet.

893. Lees je graag voor?

Nooit gedaan dus geen idee. 🙂

894. Hoe zou je het aanpakken als je je leven over mocht doen?

Ik zou beter voor mezelf opkomen.