De weken vliegen voorbij. Januari ligt alweer achter ons en inmiddels staat februari weer op de kalender. Op zich vind ik het niet zo vervelend als de wintermaanden gevoelsmatig erg snel gaan, want dan is het des te eerder voorjaar en dat is toch wel hét seizoen waar ik het meest van houd! Vandaag een supersnelle terugblik op de afgelopen week in de vorm van één (aanklikbare) collage met alle foto’s van de hele week. Om de simpele reden dat het er maar weinig zijn!

Mijn week was rustig. Het griepje is gelukkig verdwenen en ik begin me langzaam aan iets fitter te voelen sinds ik extra sterke melatonine slik en merk dat ik daar echt beter door slaap. Ik had niet zozeer problemen met in slaap komen, maar sliep vanwege Bas al ruim een half jaar vrij slecht en veel te kort. Maar alert zijn en van elk geluidje van hem wakker worden, is aangeleerd en ik hoop dat er weer uit te krijgen door een paar weken die pilletjes te slikken.

Maandag was m’n moeder jarig en ondanks dat ze het niet hield voor visite, zijn we ‘s avonds in Heusden bij de Pannenkoekenbakker geweest, waar ik de eerste foto maakte en de tweede op de terugweg. Die vind ik zelf niet zo hele mooi met al dat zwart erin. Ik hou niet van hoge contrasten. De rest van de week was het vrij grijs en regenachtig, dus lange wandelingen heb ik niet gemaakt, al schoot ik zo nu en dan toch wat foto’s onderweg. Onder meer de grashalmen, de foto met de molen op de achtergrond en foto 6 en 7 met een ietwat grillige sfeer.

Verder voerde ik weinig bijzonders uit behalve het gebruikelijke. Donderdag was het weer tijd om met Martin te eten en dit keer werd het de Malle Molen. Vrijdagavond heb ik hem geholpen zijn nieuwe telefoon in te stellen (hij heeft m’n oude iPhone overgenomen) en zaterdag zijn we naar CreaWeekend geweest wat gehouden werd in de evenementenhal in Gorinchem. Toen ik eerder deze week zei dat ik daarheen ging, leek Martin het ook wel leuk, dus vandaar samen.

Helaas bleek leuk niet echt de juiste bewoording. Ik vond het een héél hoog geitenwollensokken gehalte hebben, geen leuk publiek (veel dames in een bepaalde categorie, om ‘t netjes te zeggen) en al helemaal geen leuke dingen. Ik had gehoopt inspiratie op te kunnen doen en misschien nog iets leuks te kopen, maar behalve een duurbetaald broodje met koffie, heb ik niks gekocht.

Zondagmiddag naar Woudrichem voor een verjaardag en ik had het geluk dat het uitgerekend deze dag mooi weer was en ook nog niet eens zo heel koud. Het fietstochtje was dus zeker geen straf en onderweg maakte ik de laatste twee foto’s.